miler
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام میلر. وااااا مگه تو دخمل نیستی چرا این عسکت پسرونس؟ یه لحظه فک کردم شتباه اومدم.... :rose:
    miler joon man ghablan dar mored bikari ba arshad behem gofteh boodan vali chon man oona ro manabe movasaghi nmi2nestam beheshoon etemad nakardam vali hala ke u dari migi daram pashimoon misham kheyli khoondam az ye tarafe dg age ghabool besham 2 sal tarh daram ke ta arshad nadam nmitoonam beram vase tarh behtare aval tarham ro beram bad vase arshad eghdam konam fk konam injoori kheyli behtar bashe:smiliess (9):
    سلام چرا حجم کم می کنی اصن؟ از کامپیوتر شخصی به هیچ عنوان آپ لود نمی شه مگه عکستو تو یه سایته آپلوده عکس آپلود کنی بعد ازونجا لینک کنی
    salam azizam,jedi migi asan ba arshadesh kar gir nmiyad?age injoore ta man aval tarham ro beram bad biyam vase arshad?:sad:
    به جمع دوستانم خوش اومدی....برات بهترینها رو آرزو دارم
    شكوه دوستی در دستان دراز شده به سوی هم، لبخند با محبت و شادی همنشینی نیست، بلكه الهامی روحانی است كه هر زمان فرد كشف می كند شخصی دیگر باورش دارد و می*خواهد به او باور داشته باشد، به او دست می*دهد. رالف والدو امرسون
    وااای چه وحشتنااک:5:
    مفاظپ پاش دیده:sadsmiley:
    من کلا خوبم ولی یه ساعت پیش انگشتم اوف شد
    منگنمو داشتم میخ میذاشتم توش رو انگشتم بود حواسم نبود انگشتمو منگنه کردم.تو گوشتش رفته بود کلی جیغ کشیدم آبجیم به زور کشیدش بیرون.:sadsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا