pariya 2014-12-12 سلاااااااام عزیزم مرسی واقعا متن خووبی بود کلی حالمو عوض کرد بازم مرسی بوووووووس :sarma::riz304::riz304:
سلاااااااام عزیزم مرسی واقعا متن خووبی بود کلی حالمو عوض کرد بازم مرسی بوووووووس :sarma::riz304::riz304:
N@RVIN 2014-12-12 اون داداچت که من می بینم از نبود من دغ که هووچ غصه هم نمیکنه خخ بسکه بی وفااااییه ههه کلا خیلی احساس خوشبختی میکنم یه خوار شوشو ی خوب مثل تو دارم یه جاری خوب مثل هانی ..حالا دیگه شوشو خودش خوبم نباشه من به عشق شما دووم میارم:tonguesmiley:
اون داداچت که من می بینم از نبود من دغ که هووچ غصه هم نمیکنه خخ بسکه بی وفااااییه ههه کلا خیلی احساس خوشبختی میکنم یه خوار شوشو ی خوب مثل تو دارم یه جاری خوب مثل هانی ..حالا دیگه شوشو خودش خوبم نباشه من به عشق شما دووم میارم:tonguesmiley:
bioshimi@ 2014-12-12 ووووووووووووی بیبخش بابام احضارم کرد کارت بنویسیم شرمنده اخلاق ورزشی الان بدو بیا
N@RVIN 2014-12-12 خخ ای جانم راس میگی؟؟؟؟ نه بابا من کماکان که همش اینجام ..البته افسرده شدم دو سه وزه میخام یه تریپ جدید وردارم کمتر بیام خخ خوبی؟ دادچت که خوبه؟ خانواده خوبن؟
خخ ای جانم راس میگی؟؟؟؟ نه بابا من کماکان که همش اینجام ..البته افسرده شدم دو سه وزه میخام یه تریپ جدید وردارم کمتر بیام خخ خوبی؟ دادچت که خوبه؟ خانواده خوبن؟
هانیه 2014-12-12 سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی....خخخخ
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی....خخخخ
م م مجید دیجی 2014-12-12 جالب بود..... مشکل ما اینه که خدا رو خوب نمی شناسیم... و به چکش هایی که برای محکم و شکل گرفتنمون می خوره با چشم جاهلیت نگاه می کنیم === ممنون :riz304:
جالب بود..... مشکل ما اینه که خدا رو خوب نمی شناسیم... و به چکش هایی که برای محکم و شکل گرفتنمون می خوره با چشم جاهلیت نگاه می کنیم === ممنون :riz304: