نوتر 2014-12-09 خخخ خوو کنترل یکیشه. بذا فک کنممم اوووووووم......اوووووووم.....اووووووم آهان بجای ساعت دیواری هم میتونی وایسیاااااااا
خخخ خوو کنترل یکیشه. بذا فک کنممم اوووووووم......اوووووووم.....اووووووم آهان بجای ساعت دیواری هم میتونی وایسیاااااااا
E E eeeeeeehsan 2014-12-08 نخیرم بهونه در نیار ایششش. اون سوالت چی بود؟ من نگرفتم.. جدی بود؟ طنز بود؟!!! :21:
E E eeeeeeehsan 2014-12-08 ایشششش حالا خوبه من مال تورو شرکت کردم، تو حتی مال منو هم شرکت نکردی!! ://
sane 2014-12-07 هی یاد ه و م افتادم عجب خاطره ای بیچاره م:tsimuzpzwoap1t9y3o7 چ کیفی کردیم اردو تهران خدا بزودی از این عشخا واسه اساتید محترمه ظهور بگرداند یسر بریم ته
هی یاد ه و م افتادم عجب خاطره ای بیچاره م:tsimuzpzwoap1t9y3o7 چ کیفی کردیم اردو تهران خدا بزودی از این عشخا واسه اساتید محترمه ظهور بگرداند یسر بریم ته
sane 2014-12-07 سلام هانی عزیز هانیییییییییییییییییییییییییی خیلی ممنون کلی خوشحالم کردی:thanks: ایششششششششششششش نیکی مگه نمیدونی روز دانشجوهس پس کادوی ماها کو هااااااااااااااااااااا:sdasdasd:
سلام هانی عزیز هانیییییییییییییییییییییییییی خیلی ممنون کلی خوشحالم کردی:thanks: ایششششششششششششش نیکی مگه نمیدونی روز دانشجوهس پس کادوی ماها کو هااااااااااااااااااااا:sdasdasd:
Nike313 2014-12-07 ووووی مرسی هانی یه دنیا...... :rose: شوکا و سانی یاد بگیرین یه کم...... هوووووق بر شما دو تن 7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12):sdasdasd:
ووووی مرسی هانی یه دنیا...... :rose: شوکا و سانی یاد بگیرین یه کم...... هوووووق بر شما دو تن 7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12):sdasdasd:
شوکا88 2014-12-07 مرسی عجقم منم عالی ام هانی منم انگار الزایمر دارم!!همش یادم میرم نه بابا باتری گوشیو باید دربیارم بزنم به یه گوشی دیگه شارژش کنم!برا همین خ اموش میشه
مرسی عجقم منم عالی ام هانی منم انگار الزایمر دارم!!همش یادم میرم نه بابا باتری گوشیو باید دربیارم بزنم به یه گوشی دیگه شارژش کنم!برا همین خ اموش میشه
هانیه 2014-12-07 راستی شوکا بیوشیمی رو احساس کردم یادم رفت بازم انزیم ها رو خوندم...تست های که بچه ها فرستادن رو نزدم هنوز...
راستی شوکا بیوشیمی رو احساس کردم یادم رفت بازم انزیم ها رو خوندم...تست های که بچه ها فرستادن رو نزدم هنوز...
هانیه 2014-12-07 خوبی عشقم... وای تعدد عشق پیدا کردم..خخخ..تو بهار سمان مهسا...ناروین هم عشق سابقم...خخخخخ..تا سقفش عشق دارم اشخال نداره...درسا خوب پیش میره..دیدم گوشیت خاموش..گفتم داره میدرسه..بگذار بخونه
خوبی عشقم... وای تعدد عشق پیدا کردم..خخخ..تو بهار سمان مهسا...ناروین هم عشق سابقم...خخخخخ..تا سقفش عشق دارم اشخال نداره...درسا خوب پیش میره..دیدم گوشیت خاموش..گفتم داره میدرسه..بگذار بخونه