شفق بانو 2014-12-12 شرمنده سانی جان دیشب سرعت نتم وحشت ناک پایین بود صفحه به زور لود میشد خخ ای بلا دختر موطلایی من /:28: ببخشید حالم بد شد )چرا مسواک نزدی عزیزکم :smiliess (8):
شرمنده سانی جان دیشب سرعت نتم وحشت ناک پایین بود صفحه به زور لود میشد خخ ای بلا دختر موطلایی من /:28: ببخشید حالم بد شد )چرا مسواک نزدی عزیزکم :smiliess (8):
شفق بانو 2014-12-11 مرسی عزیزدلم / راضی به زحمت نیستم بخدا :riz304::rolleyessmileyanim: جدی ؟! اخی :tsimuzpzwoap1t9y3o7منم قبلا امتحان کردم نشد البته الان یه سال میگذره دیگه امتحان نکردم
مرسی عزیزدلم / راضی به زحمت نیستم بخدا :riz304::rolleyessmileyanim: جدی ؟! اخی :tsimuzpzwoap1t9y3o7منم قبلا امتحان کردم نشد البته الان یه سال میگذره دیگه امتحان نکردم
شفق بانو 2014-12-11 قربانت سانی دوست داشتنی خودم (موطلایی ) خیلی زیبا ست / ایده های فوق العاده زیبا و جالب / حتما امتحان میکنم :heart: :4d564ad6:
قربانت سانی دوست داشتنی خودم (موطلایی ) خیلی زیبا ست / ایده های فوق العاده زیبا و جالب / حتما امتحان میکنم :heart: :4d564ad6:
هانیه 2014-12-11 سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی موخاستمممممممممممممممممم برممممممممممممممممممممممممممممممممممممم دلم برات تنگ شده...دل تو هم که هشساد دا میدونم داره از دوری من میترکه
سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی موخاستمممممممممممممممممم برممممممممممممممممممممممممممممممممممممم دلم برات تنگ شده...دل تو هم که هشساد دا میدونم داره از دوری من میترکه
شفق بانو 2014-12-10 مرسی سانی جان ( یا به قول شما میسی) خخ اتفاقا منم ازاین هندونه ها میخوام:)) /ویژه ی یلدا بود :)):smiliess (8): دختر موطلایی دوست داشتنی خودم [IMG]
مرسی سانی جان ( یا به قول شما میسی) خخ اتفاقا منم ازاین هندونه ها میخوام:)) /ویژه ی یلدا بود :)):smiliess (8): دختر موطلایی دوست داشتنی خودم [IMG]
TUMS 2014-12-08 هنوز که نشدم اگر بشم یه مقدار پول جمع میکنیم اولین کاری که میکنم اینه که از اینجا بریم از دستتون خلاص بشیم دهههههع :25r30wi:
هنوز که نشدم اگر بشم یه مقدار پول جمع میکنیم اولین کاری که میکنم اینه که از اینجا بریم از دستتون خلاص بشیم دهههههع :25r30wi:
Nike313 2014-12-07 :smilies-azardl (12)7977cujr38iyymsu8::mad_majidonline::sdasdasd:ایشششش تو باس کادو بدی من پول ندارم دانشجویم :-/ شماره حسابمو میدم زیر 100 تومن پول نفرستیااااا ممنون روز شمام مبارککککک
:smilies-azardl (12)7977cujr38iyymsu8::mad_majidonline::sdasdasd:ایشششش تو باس کادو بدی من پول ندارم دانشجویم :-/ شماره حسابمو میدم زیر 100 تومن پول نفرستیااااا ممنون روز شمام مبارککککک