TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ایشششششششششششش رفته تو فاز دکتوری نمیاد ببینه مهمونا کم وکسرس ندارن

داری واسه مصاحبه مخش میخونی:idea_majidonline:

خخخخخخ هانی همه وسایل کد بندی شد:thumbsupsmileyanim:
    سانی رو تمام وسایل برقی کد بگذار راحت باشیم از این به بعد...بعله...خخخخخ:25r30wi:
    :sdasdasd::sdasdasd:همون تربیت مدرس قبول میشی من میدونم...
    :sdasdasd:
    از مهر میری یا بهمن؟

تبریز به شیراز نزدیکه که..ولی خب راست میگی شیراز به تبریز دوره...
    یکی از تاثیرات وجودحبیب خداوند در زندگی قبولی درامتحان دکترا به طور معجزه اساست...هانیه (ع)

نمونه اش ایمونو...:smilies-azardl (113
    ایمونو دوهتور بشی کی میری سر کلاص...

راستی دانشگاه تب هم بزنی قبول نمیشی سطحش خیلی خیلی بالاس..حتی از دانشگاه تهران..باور میکنی یا برم اون عمو مدرسی رو بیارم؟
    سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
    دکترررررررررررررررر شدی موبااااااااااااااااااااااااااااااااااارکه شیرینییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    رفتم لباس خوشجلامو پوشیدم بریم بیرون از اون شیرینیا ک موخای واسه فریبا بخری ب ماهم بدی[img]
    سر راهم فبلت قیرمیزی واسه هانی و رنگین کمانی واسه من بخر:4d564ad6:
    مهمون حبیب خداست رحمته ببین چ خوش قدم بودیم تو دکتری قبولیدی
    همش از پا قدم ماست فک کردی پس چی:4d564ad6:
    اصلن فبلت قیرمیزی نخری میرم به تربیت مدرسیا بگم اونجا قبولت کنن..با اون عمو که اسمش یادم نیستش باهاش هم دانشگاهی بشی....خخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:
    خخخخخخخخخخ..فریبا میخره برا تو...اخه تو مهمان نیستی که..من حبیب خدامممممممممممممممممممم

برای حبیب خداااااااااا فبلت قیرمیزی بخر باااااااااااااااااااااااااااااااااا.....

:25r30wi:
    ههههه هانی واسه من تبلت نگرفته میخوای واسه تو بگیره!:riz481:
    باشه ولی یه درصد فکر کن اینا نفهمن!یعنی میشه!خخخخخخخ
    congajolation
    خیلیییییییییییییییییییییی خوشحال شدم ایشالا مصاحبتونم عالی میشه و هر جایی که دوست دارین قبول شین
    به امید شنیدن خبر قبولیتون هستم
    اینقدر من دعا کردم قبول شدیاااااااااا وگرنه خودت درس نخوندی که..من نقشم خیلی پررنگ تر بودش..میبینی که....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا