N@RVIN 2014-12-02 اوه اوه چه جوگیر نامرد از همون اولم میدونستم که استعداد خیانتو داری ایییش باشه انشاله خوشبخت باشین ولی فردا باهاش بهم زدی نیای سمت منااا گفته باشم :sad:
اوه اوه چه جوگیر نامرد از همون اولم میدونستم که استعداد خیانتو داری ایییش باشه انشاله خوشبخت باشین ولی فردا باهاش بهم زدی نیای سمت منااا گفته باشم :sad:
Nike313 2014-12-02 شوکا هوووووق بر تو انگار نه انگار همشهریتم..... یه خبری هم نمیگره..... :smilies-azardl (12):sdasdasd: هانی خسته نباشی شما هم شرمنده دیگه.... در خونش بسته بود مجبور شدیم اینجا مزاحم شیم
شوکا هوووووق بر تو انگار نه انگار همشهریتم..... یه خبری هم نمیگره..... :smilies-azardl (12):sdasdasd: هانی خسته نباشی شما هم شرمنده دیگه.... در خونش بسته بود مجبور شدیم اینجا مزاحم شیم
هانیه 2014-12-01 شنبه میگذارم تو مطالعه گروهی اونا رو بخون پس..شوکایی عشقم من برم ...ظرف میشورم ...کوزت شدم...
هانیه 2014-12-01 ویییییییییییییییییییییییییییییی..تا ساعت 5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اوهوم...از اول نرفتی الان یکم زشت میشه...تحمل کن...خخخخ
ویییییییییییییییییییییییییییییی..تا ساعت 5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اوهوم...از اول نرفتی الان یکم زشت میشه...تحمل کن...خخخخ
هانیه 2014-12-01 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم شوکاییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من بی خیال حرفااااااااااااااااااااااااااااااا...استو الان دیدم ابجی...داشتم همزمان ناهارم میگذاشتم
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم شوکاییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من بی خیال حرفااااااااااااااااااااااااااااااا...استو الان دیدم ابجی...داشتم همزمان ناهارم میگذاشتم
sane 2014-11-30 سلووووم میدونم خیلی دلت برام تنگ شده میدونم بی من هرگز میدونم ی لحظه بی من نمیتونی همه چی رو میدنم . . . اومدم دل تنگیتو برطرف کنم
سلووووم میدونم خیلی دلت برام تنگ شده میدونم بی من هرگز میدونم ی لحظه بی من نمیتونی همه چی رو میدنم . . . اومدم دل تنگیتو برطرف کنم