پیچک 2014-11-30 ریز کارکرد و نپرس ...جزء اطلاعات شخصیه... من سر و تهم زیاد معلوم نیست ...گیلان ..مازندران...یه مدت هم کردستان... توضیح بیشتر نمیتونم بدم...
ریز کارکرد و نپرس ...جزء اطلاعات شخصیه... من سر و تهم زیاد معلوم نیست ...گیلان ..مازندران...یه مدت هم کردستان... توضیح بیشتر نمیتونم بدم...
پیچک 2014-11-30 قسم خوردن نداره....باور کن یادم نمیاد ریزشو بگم بهت... از یکی بپرس که حافظه داشته باشه نه من...
پیچک 2014-11-30 یا خدا ... دیگه چی؟ شماره کفشمم میخای؟ به جان شاخه و برگم یادم نیست ژنتیک و سلولیم خوب بود + زبان
elham2012 2014-11-30 :thanks::rose:مممنوننننن آجی هانی جونیی..خیلی خوشحال شدم به یادم بودیییی..بوووووس
هانیه 2014-11-27 هانی گلم باز اعصابت خورده فکرت مشوش نمیتونی بخابی؟این چه دردی تو داری اخه دختر؟برو بخاب افرین...
هانیه 2014-11-27 پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: اخبار / نظرات / وظیفه شما در کارشناسی ارشد و ?
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: اخبار / نظرات / وظیفه شما در کارشناسی ارشد و ?
هانیه 2014-11-27 دانلود آزمون کارشناسی ارشد زيست شناسی – علوم سلولی مولكولی سال های ۹۲ تا ۸۶ + پاسخنامه کلیدی | دانش سه
دانلود آزمون کارشناسی ارشد زيست شناسی – علوم سلولی مولكولی سال های ۹۲ تا ۸۶ + پاسخنامه کلیدی | دانش سه