ک ک کینز 2014-11-23 خخخخخخخخ خعلی خوشحال میشی نیام انجمن هان؟ا:smilies-azardl (12) از لج با تو هم که شده(یه چیزی اینجا میگن به کار نمیبرم واست) چادر میزنم اینجا:thumbsupsmileyanim: احسااااااااان با من این کارا نکنیا جبران میکنم نکنخخخخ یه حسی میگه نفر بعدی منم:|
خخخخخخخخ خعلی خوشحال میشی نیام انجمن هان؟ا:smilies-azardl (12) از لج با تو هم که شده(یه چیزی اینجا میگن به کار نمیبرم واست) چادر میزنم اینجا:thumbsupsmileyanim: احسااااااااان با من این کارا نکنیا جبران میکنم نکنخخخخ یه حسی میگه نفر بعدی منم:|
ک ک کینز 2014-11-23 خخخ خودم دیدم نیومد بعد دیگه ننوشتم گفتم خودت میفهمی ولی حواسم نبود تو مثل من باهوش نیستی) این بود" من باهوش بودم:a2d3:"
خخخ خودم دیدم نیومد بعد دیگه ننوشتم گفتم خودت میفهمی ولی حواسم نبود تو مثل من باهوش نیستی) این بود" من باهوش بودم:a2d3:"
پیچک 2014-11-23 آره آره دوست دارم...فقط یادته اوندفه میخاستی ماهیگیری یادم بدی...خودت داشتی غرق میشدی؟...میترسم ایندفه کوسه بخورتت حالا تونستی بگو ...من از خدامه....
آره آره دوست دارم...فقط یادته اوندفه میخاستی ماهیگیری یادم بدی...خودت داشتی غرق میشدی؟...میترسم ایندفه کوسه بخورتت حالا تونستی بگو ...من از خدامه....
sepid71 2014-11-23 کوووووووووووووووووووووووووووووووفت خودتیییییییییییییییییی واس چی کل ملت میدونن خووووووووووو
ک ک کینز 2014-11-23 احسان من ازین آواتارا دوس ندارماااا اگه سری بعدم باختیدم یه آواتار خوشگل واسم انتخاب کن مثل اواتارای خودم:dadad4: وااااااااااااااای مرسی نه نمیخواد بدی من اهل شهرت و این قرتی بازیا نیستم خخخخخخ:motat: :rose:
احسان من ازین آواتارا دوس ندارماااا اگه سری بعدم باختیدم یه آواتار خوشگل واسم انتخاب کن مثل اواتارای خودم:dadad4: وااااااااااااااای مرسی نه نمیخواد بدی من اهل شهرت و این قرتی بازیا نیستم خخخخخخ:motat: :rose:
N@RVIN 2014-11-23 نخیرررررررررررررررررررررم ثابت کردم که از رو دست ملت نمی نویسم خخخ ..در مورد شفق برخلاف خیلیا حدسیدم هههه بعدم خو بشر خودم میدارم آخر سر که ملت از رو دست من گمراه نشن خخ..بیا برو ببین تازه مریم بهم ایمانم آورد خخخ
نخیرررررررررررررررررررررم ثابت کردم که از رو دست ملت نمی نویسم خخخ ..در مورد شفق برخلاف خیلیا حدسیدم هههه بعدم خو بشر خودم میدارم آخر سر که ملت از رو دست من گمراه نشن خخ..بیا برو ببین تازه مریم بهم ایمانم آورد خخخ
sepid71 2014-11-23 همسرم چیسته :| آداخلی هستیم معنیشم برو از ترک ها بپرس ببین یهنی چه وگرنه شوشوی من ک معلوم نی الان کجاست داره چیکا میکنه خخخخخخخ:wacsmiley:
همسرم چیسته :| آداخلی هستیم معنیشم برو از ترک ها بپرس ببین یهنی چه وگرنه شوشوی من ک معلوم نی الان کجاست داره چیکا میکنه خخخخخخخ:wacsmiley:
hosna69 2014-11-23 احسان موخوام آواتارخوشملتو بردارم ایجازه هست؟!:smiliess (4): البته اجازم ندی برش میدارم منتهی گفتم خیلی زودتراقدام نکرده باشم)):smiliess (3):
احسان موخوام آواتارخوشملتو بردارم ایجازه هست؟!:smiliess (4): البته اجازم ندی برش میدارم منتهی گفتم خیلی زودتراقدام نکرده باشم)):smiliess (3):
ک ک کینز 2014-11-23 خخخخخخ نگاه با این عکسایی که گذاشتی برا بچه ها پروفت پر از جیغ و وحشت شده:wacsmiley: ببین من میام چه روحی میدم به پروفت40): نه خدایی ببین))
خخخخخخ نگاه با این عکسایی که گذاشتی برا بچه ها پروفت پر از جیغ و وحشت شده:wacsmiley: ببین من میام چه روحی میدم به پروفت40): نه خدایی ببین))
sepid71 2014-11-22 البته اضافه کنم ک چهرم مث جنیفر نیستااااا .جنیفر زشته ایش چهرم یچی تو مایه های تیلور سوایفت در نظر بیگیر:a2d3::rolleyessmileyanim:
البته اضافه کنم ک چهرم مث جنیفر نیستااااا .جنیفر زشته ایش چهرم یچی تو مایه های تیلور سوایفت در نظر بیگیر:a2d3::rolleyessmileyanim:
baran71 2014-11-22 مثل بادبادک باش . . . با اینکه میدونه زندگیش به نخی بنده ، بازم تو آسمون میرقصه و میخنده . . . همیشه بخند و نگران نباش ، بدون که نخ زندگیت دست خـــــداست :rose::rose:
مثل بادبادک باش . . . با اینکه میدونه زندگیش به نخی بنده ، بازم تو آسمون میرقصه و میخنده . . . همیشه بخند و نگران نباش ، بدون که نخ زندگیت دست خـــــداست :rose::rose:
mozhdeee 2014-11-22 بد نیس ولی با اون یکی آواتارم بچه ها بیشتر منحرف میشدن، چش رنگی بود شبیه سوژه مسابقه بود:smiliess (8):
بد نیس ولی با اون یکی آواتارم بچه ها بیشتر منحرف میشدن، چش رنگی بود شبیه سوژه مسابقه بود:smiliess (8):