baran71 2014-11-22 مثل بادبادک باش . . . با اینکه میدونه زندگیش به نخی بنده ، بازم تو آسمون میرقصه و میخنده . . . همیشه بخند و نگران نباش ، بدون که نخ زندگیت دست خـــــداست :heart::heart:
مثل بادبادک باش . . . با اینکه میدونه زندگیش به نخی بنده ، بازم تو آسمون میرقصه و میخنده . . . همیشه بخند و نگران نباش ، بدون که نخ زندگیت دست خـــــداست :heart::heart:
نوتر 2014-11-22 خب باید اسم ببری دیگه . تو اون تاپیک اونجوری نوشتن یعنی مال خودمون؟؟ ویشی بزنم نصف شی؟
marzi ba 2014-11-21 ناری تو میگی شوتی من از تو شوت ترم ببخش پیغام بازدید دادی و من جوابتو الان میدم عزیزم هوچ نگران نباش صدقه بده انشاله که اتقاق خاصی نمی افته قربون دل مهربونت
ناری تو میگی شوتی من از تو شوت ترم ببخش پیغام بازدید دادی و من جوابتو الان میدم عزیزم هوچ نگران نباش صدقه بده انشاله که اتقاق خاصی نمی افته قربون دل مهربونت
sepid71 2014-11-21 اگ دوس داشتی شرکت کن اینجا :) خوشحال میشم http://olumpezeshki.ir/thread13896-60.html#post569906
sane 2014-11-21 سهلام عروسم عروس خوشمل عروس شاد عروس پروف ستاره دار عروس پروف زمینه سیاه عروس عکس پروف خوشجل عروس بی اواتار اواتارت کو پسh34r-smiley: خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ منم ساخلیخ هی بیکارچیلیخ الیرم دا نینمه هندا هش خبر یوخدی خخ اقاتونم فخط اله دسین منه غذا رزرو اله کارتشم پول نداره ک من گله پول توکم کارتینا :13: 40)::heart:
سهلام عروسم عروس خوشمل عروس شاد عروس پروف ستاره دار عروس پروف زمینه سیاه عروس عکس پروف خوشجل عروس بی اواتار اواتارت کو پسh34r-smiley: خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ منم ساخلیخ هی بیکارچیلیخ الیرم دا نینمه هندا هش خبر یوخدی خخ اقاتونم فخط اله دسین منه غذا رزرو اله کارتشم پول نداره ک من گله پول توکم کارتینا :13: 40)::heart:
vahid28 2014-11-20 بچه هات که نه نوشتم جان سینا رو بیشتر بچه ها دوس دارن کشتی گیر خفن بگو ناراحت نشو:rose: