Artmis.a
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هدف اصلی بشر ، احساس و تجربه لذت است. هدف آن است که در زندگی، احساس عشق و آرامش و لذت کنی. پس هرآنچه را که به تواحساس عشق و لذت می بخشد دنبال کن.رسالت واقعی تو همان کار خواهد بود. کاری در جهان وجود ندارد که تو نتوانی انجام دهی ، این خواسته خداوند است. جك كانفيلد
    نیرویی كه در انسان نهفته است، طبیعتی تازه دارد و هیچ كس جز او نمی داند كه چه می تواند انجام دهد و خودش هم تا زمانی كه آن را نیازماید از آن آگاهی ندارد.
    طبیعت، پرده*ای بسیار نازك است، زیرا حضور مطلق شكوه و بزرگی خداوندی از میان همه چیز پدیدار می شود.رالف والدو امرسون
    شكوه دوستی در دستان دراز شده به سوی هم، لبخند با محبت و شادی همنشینی نیست، بلكه الهامی روحانی است كه هر زمان فرد كشف می كند شخصی دیگر باورش دارد و می*خواهد به او باور داشته باشد، به او دست می*دهد. رالف والدو امرسون
    سلام حدیث جووووووووووون:ad54ad:مرسی عزیزم لطف کردی :rose:خوشحال شدم از پیامت:rose::28:
    سلام
    شما از قضییه طرح و امتحان دکترا خبر دارید که آیا اجباری هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی
    این عشق آلوده به هوس انگار تمام وجودم رو گرفته!!!:14:
    سلام خیلی ممنون دوست عزیز و مهربونم
    منم با شما موافقم ولی خوب دخترم و احساساتی ...چه میشه کرد؟
    منم میدونم دنبال موقعیتمه ...تازه دنیاهامون خیلی با هم متفاوته آدمایی که من در کنارشون بودم همه الان بیشترشون خارج از کشورنو و دارن بهترین دانشگاه ها درس میخونن!من نمیخوام آیندمو خراب اما نمیتونم این احساساتو کنترل کنم!
    تازه شایدیه نقشه از پیش طراحی شده از طرف کل همکاراشون باشه!کلا مردای آزمایشگاه دوست دارن سوژه درست کنن اون روز همه اعضائ بخش میومدن متلک میزدن و خنده و خنده میرفتن!
    مرسی حدیث جان که درخواستمو تایید کردی:heart:
    ببخش من تازه اومدم انجمن
    حدیث جونم بهت تبریک میگم
    هیچ احساسی شریفتر از دلسوزی و خدمتگزاری به دیگران نیست. احساس این که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید، چگونه زندگی کرده اید، گفتار و اعمال شما چه بوده است، و چه اثرات عمیق و معنی داری بر زندگی دیگران گذاشته اید، بزرگترین موهبت زندگی است. رمز زندگی، بخشندگی است.
    سلام حدیث جان.زندگینامه راشد بن ارشد جالبی دارید!بازم اینکه دل یه ملت رو شاد میکنید ممنون.
    راشد هستم راشد...نوه یزرگ جناب ارشد بزرگوار...بزرگ خاندان ارشادیووووون:p
    .

همیشه اشتباهات هنگام وقوع دردناک هستند

اما سالها بعد مجموعه ای از اشتباهات همراه شماست

که شما را به موفقیت میرساند . . .

.
    سلام حدیث جون
    چند وقته من میخوام براتون یه پیامی رو بفرستم صندوق پیامتون پره نمیشه
    سلام حدیث جون.خوبی؟امیدوارم همیشه شتهد موفقیتهای دوستای علمی انجمن و شما باشمو بازم تبریک میگم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا