leiliyebidel
پسندها
3

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آقاجان شوخی شوخی انگار داره جدی میشه

خودمم باورم شده عاشق شدم:5:نکنین این کارو گناه داره جوون مردم......:1dco2x0p1lilzhfpg1t

تازه میخام لای کتابامو باز کنم حرف عشق و وست میکشین .:shocked:
    اي پرنده از بلندي ها نترس، پربگيرو سر نشين باد باش،*

جاي اينكه دام را ويران كني فكر اهلي كردن صياد باش...
    اینجور که پیداست زن داداش هنوز در عالم لاهوتو ماهوته:p7977cujr38iyymsu8:....بدنیا نیومده:heart:

چون آقاشون هر مرحله از پیشرفتو طی 10 سال طی میکنه
    با این حساب تا 60 سال دیگه فک نکنم قادر باشه پول دربیاره
    بعد 60 سال شاید بتونه آستیناشو بالا بزنه:riz277: با همین علف هرزای پارک پاشه بره خاستگاری:riz304:
    بله خواهر لیلی و خواهر نگار فقط دنبال جشن و خوشگذرونین

اینو بدونین عروسیم بگیرم :1dco2x0p1lilzhfpg1tشوما دو تا دعوت نیستین چون باید ارشد بخونین:riz303:

فخط ویدا دعوته چون خرش از رو پل کنکور رد شده فعلا یه سالی وخت داره خوش بقزرونه:4d564ad6:
    سلام به روي ماهت خوبي؟ هنوزم در تحريم به سر ميبري:sad: آره يادمه از كدوما ميگي باشه عزيزم مرسي مشتاقانه منتظرم:28: ميبوسممممممممممممممممممممتتتتتتتتتت
    سلام لیلی جونممممم:ad54ad:مرسی عزیز دلم:riz304:
    انشاا..باشما خانوم گل نازنین :bunnyearsmiley:سال دیگه این موقع منتظر پیام تبریکت هستما از کلاس ارشدت که اومدی زود میای به من پیام میدی باشه؟:thumbsupsmileyanim:
    سلام دوس جون خودم

چه خبراااااااااااا؟ديگه چراغ خاموش مياي ميري سري به ما نميزني؟؟؟:28:
    یه چیز دیگه.......میدونی چه حسی دارم

الانکه دارم میرم تهران فک میکنم ژنتیک تهران قبول شدم دارم میرم یونی یکم تو جو قبول شده هام

آآآآآآآآخ جووون مام بالاخره ازین حسایه بسیار عجیب غریب کمیاب بهمون دست داد
    راستی ازون جاییکه چراغت سوخته همیشه در حال خاموشی بسر میبری من الان نمیدونم هستی یا نه....دعام کن سالم بلم....10 صب حرکت میکنم به سمت داهات تهران:thumbsupsmileyanim:
    از شانس شما خوندم

بله با این سرعت جوابدهی که شما دارین فک کنم من تا آخر عمرم تو شهر شما گم بمونم:sdasdasd:

نه یه لیدر خوب دارم .....دختر خالم با کروکی توضیح میده گم نمیشم شکر خدااااااااا

انقدم توضیح میده اخر سر از سر توضیح زیادش همه چی یادم میره:smiliess (5):
    نگار امیدوارم توام بیای بخونی پیاممو از همتون فعلا خدافظی میکنم تا شنبه هفته بعد
    نه انگار تو یه بار دیگه ام رفتی سفر:mad_majidonline:

منم فردا میام ولایت شماااااااااااا.....بمدت 1 هفته.اگه نیومدم سایت بدونین اون دنیام:j58r36j3gcr4suxymup

انقد نلفتم مسافلت.میترسم بلم......مسافلت برام عین لولو خورخوره میمونه:5:
    چطوری لیلی؟؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

میبینم که جوگیر شدی از رو کتابا و رفرنسا بلند نمیشی یه سر بیایی سایتو :smilies-azardl (181

به رفیق رفقات روفیه بدی....بابا تو رفتی مسافرت ما که نلفتیم

یچم ازون انرژیت به منو نگار تو راه گیر کرده بده:wacsmiley::sdasdasd:
    خداوند هرگز مشكلي را سر اهمان نمي*گذارد، مگر آنكه بداند، شايستگي و گنجايش رويارويي با آن و توانايي از بين بردن آن را نيز داريم.
    موقعی که اوضاع بر وفق مراد نیست، اغلب اشخاص فکر می کنند ( همیشه به همین منوال خواهد بود.) اما شاید بتوانید از تمثیل بهتری هم استفاده کنید. مثلاٌ ( زندگی هم دارای فصلهایی است و من اکنون در فصل زمستانم)... در زمستان بعضیها یخ می زنند و بعضی دیگر اسکی بازی می کنند!بعلاوه در پس هر زمستانی بهاری است! همچنان که در پی هر روزی شبی است . خورشید طلوع می کند و می توان دانه های تازه ای کاشت. آنگاه تابستان و سپس پائیز و فصل برداشت فرامی رسد. آنتونی رابینز
    .

همیشه به خاطر داشته باش:

کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است . . .
    همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ،با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا