E E eeeeeeehsan 2014-11-06 خخخخ ایول خوب اومدی نمیدونم چیو ولی در کل تو خوب میای [img] خدا ازش نگذره ناراحتت کرد، دستش بره زیر تریلی 18 چرخ در حینی که تو دماغشه :)))
خخخخ ایول خوب اومدی نمیدونم چیو ولی در کل تو خوب میای [img] خدا ازش نگذره ناراحتت کرد، دستش بره زیر تریلی 18 چرخ در حینی که تو دماغشه :)))
E E eeeeeeehsan 2014-11-06 دعوا نکنید، یکی یکی، حاجتاتون با حاجتای خودم قاطی پاتی شد تقصیر من نیست، یهو دیدین به جان شوهر زن گیرتون اومد
دعوا نکنید، یکی یکی، حاجتاتون با حاجتای خودم قاطی پاتی شد تقصیر من نیست، یهو دیدین به جان شوهر زن گیرتون اومد
E E eeeeeeehsan 2014-11-06 دل من همچین بزرگ هم نیست ولی تا اونجایی که خودم قبول دارم خودمو همه رو یاد کردم، بالاخص تک دانه انار انجمنمون ))))
دل من همچین بزرگ هم نیست ولی تا اونجایی که خودم قبول دارم خودمو همه رو یاد کردم، بالاخص تک دانه انار انجمنمون ))))
Fariba 90 2014-11-05 دشمنت شرمنده ناری عزیززززززم این چه حرفیه...همین که تبریک گفتی کلی خوشحالم کردی بوس:28::heart:
bioshimi@ 2014-11-05 آبجی منم بستم درسا گذاشتم کنار فعلا ..ولی باید کم کم مثه تو توبه کنم شروع کنم دیگه ..اخر سر باز کم میارم .. البته فعلا تصمیم گرفتم تا عملی بشه امتحانا میرسه خخخخخ
آبجی منم بستم درسا گذاشتم کنار فعلا ..ولی باید کم کم مثه تو توبه کنم شروع کنم دیگه ..اخر سر باز کم میارم .. البته فعلا تصمیم گرفتم تا عملی بشه امتحانا میرسه خخخخخ