پیچک 2014-11-02 پیچک گیاهه....پس هیجا نمیلرزه خیالت راحت ..... ببین این سمینارامو میخام بزنم به نامت ...محضریا...ثبت با سند برابر است و اینا ...:black_eyed: اه ...الان دیدم دو سال از من بزرگتری... چرا من هی فک میکردم کوچیکتری...؟؟:shocked:
پیچک گیاهه....پس هیجا نمیلرزه خیالت راحت ..... ببین این سمینارامو میخام بزنم به نامت ...محضریا...ثبت با سند برابر است و اینا ...:black_eyed: اه ...الان دیدم دو سال از من بزرگتری... چرا من هی فک میکردم کوچیکتری...؟؟:shocked:
هانیه 2014-11-02 ای خدا مخم داره میترکه..هیچ وقت مگافن استامینوفن وکلد زل وانیزومایسین رو باهم استفاده نکنین یک جا..چرا اینکارو کردم نمیدونم منگم شدید..عین موعتادا..خدا به دادم برسه...:dadad4:
ای خدا مخم داره میترکه..هیچ وقت مگافن استامینوفن وکلد زل وانیزومایسین رو باهم استفاده نکنین یک جا..چرا اینکارو کردم نمیدونم منگم شدید..عین موعتادا..خدا به دادم برسه...:dadad4:
پیچک 2014-11-02 خخخ مدیونی فک کنی از خباثتمه...مچ گیری چیه؟ ...من به فکر پیشرفت همکارم هستم...میخام نردبان ترقی رو بچسبی بپری بالا...والا...:rolleyessmileyanim:
خخخ مدیونی فک کنی از خباثتمه...مچ گیری چیه؟ ...من به فکر پیشرفت همکارم هستم...میخام نردبان ترقی رو بچسبی بپری بالا...والا...:rolleyessmileyanim:
هانیه 2014-11-02 دخترم استراحت بسه دیگه...کنار بخاری هوای سرد یک کتاب میکروبم دم دست..وای خدا چقدر دلم چایی موخاد...
هانیه 2014-11-02 هانی ساعت 11شدش...خخخخ...سرم ئرئ میکنه...گلوم میترکه...دیدم خابمم نمیاد...رمان خوندم...ایش..چقدرم همشون دکتر ومهندس بودن...خخخخ...خجالتیدم:rolleyessmileyanim:
هانی ساعت 11شدش...خخخخ...سرم ئرئ میکنه...گلوم میترکه...دیدم خابمم نمیاد...رمان خوندم...ایش..چقدرم همشون دکتر ومهندس بودن...خخخخ...خجالتیدم:rolleyessmileyanim:
Nike313 2014-10-30 ینی واقعا ایول..... خیلی حافظت خوبه ها اره اپاذانا پارسال بود...... اه....من خودم یادم زفته بود
پیچک 2014-10-30 درود التماس دعا...:rose: http://olumpezeshki.ir/thread14785.html#post564915[/COLOR][/B]
TUMS 2014-10-30 هههههه خوبه خودت گفتی حالت چطوره داشتم نگرانت میشدم هههه یه هفته ای سر نمیزنم شلوغی نکنید فریبا را هم اذیت نکنید تا من بر میگردم :28:
هههههه خوبه خودت گفتی حالت چطوره داشتم نگرانت میشدم هههه یه هفته ای سر نمیزنم شلوغی نکنید فریبا را هم اذیت نکنید تا من بر میگردم :28: