E
پسندها
1,302

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سانی ازمایشگاه الان داره پنجره ای برای پیشرفت علم باز میکنه....منم برا شوکا یک چندتا چیز میز پیدا کرده بودم فرستادم ...احسان یادم بندازین موخام اش دوغ درست کنم...خاستی درست کن خیلی خوشمزه میشه توش اب گوشت اب استخونی هم بریزی وایییییی چه شود
    چی میشه خب الان سه تایی باهم بریم ..اره عموقم هم با لفظ عمو گرگ نخوردتت احساسشو بیان کرد...اره دیگه سانی وشوکا دوستامن...
    نه هانی اونطوری من حسودیم میشه
    اونقت منم دلم میخاد برم توو جلد این عاغو احسان:black_eyed:
    احسان عاغو گول هانیو نخوریاااااااا منظورش اینه دوس داره توو قالب تو هم بیاد بره خونه مدیرا:):25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi:احسان این کیه؟خخخخ...خودتی چقدرسیبل بهت میاد...(هانیه در قالب شوکا)احسان من اینقدر دوست داشتم اتاق مدیرا رو ببینم:dadad4:
    هههه خب یعنی دیگه کسی رکت نمیکنه که..حالا من شرکت کنم تابلو میشم که منم :rolleyessmileyanim: تکی منظورم این بود.:rolleyessmileyanim:
    :)))خواهش میشه
    آخییی :tsimuzpzwoap1t9y3o7خخخخ احسان اینا شایعن ما یکی داریم گفتم که مثل کیه خخخخ
    ولی خوبشم هست خدایی
    سلام آقا احسان...ممنونم دعام کنید.

خیلی دوست داشتم اما آخه دیگه بی مزه میشه که من تکی شرکت کنم مسابقه :riz277:
    احسان این مقاله هایی که میدی به پیچک بگو پیچک تروتمیز کنه بعد بده من .من سال بعد راحت باشم .چقدراخه من باید بدرسم .من حق ندارم تفریح کنم هان؟اینجوری جبران میشه.راستی برا سانی هم کمک کن دیگه...خخخخ....اره حدست درست بود من هانیم...خخخخ
    احسان ...

من شرمندم....چجوری جبران کنم؟

دست گلت درد نکنه....خیر ببینی
    :1dco2x0p1lilzhfpg1t ...واییی اون قیمه ی محرمه اون پایین؟؟
    خخخ دیروز پرستو نبود؟

نه حل نشد مشکل از ویندوزه اون برنامه رو قبول نمیکنه

احسان خجالت میکشیدم بهت بگم...حالا که خودت گفتی ...

10 نمونه سوال شنیداری آزمون MSRT مکالمه های کوتاه - پی اچ دی پارس

دستت طلا...
    قيامت بي حسين غوغا ندارد"شفاعت بي حسين معنا ندارد"حسيني باش كه در محشر نگويند"چرا پرونده ات امضاء ندارد

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا