sane 2014-10-25 هستی؟وییییییییی نی نی تاتی به دنیا اومده...........اخییییییییییییی.....خدایا من کی خاله میشم...البته ی یادم نبود...خخخ از نی نی ی چه خبر؟
هستی؟وییییییییی نی نی تاتی به دنیا اومده...........اخییییییییییییی.....خدایا من کی خاله میشم...البته ی یادم نبود...خخخ از نی نی ی چه خبر؟
sane 2014-10-25 خدافظ شوکو جونم مام دوست داریم یه عالمهههههههههههه ما هم بریم سانی قلابی بیا بریم :rose::rose::rose:
شوکا88 2014-10-25 عاغامابریمممممممممممم بشه ها مواظب خودتون باشییییییییییییییییییین دوستون دارم یدنیااااااااااااااااا
sane 2014-10-25 خخخخخخخخخخ شوکو جاش خالی الان اینجا بود میگف شماره بدین میگف شوشا برو سر درس و مخشت ب کی زنگ میزنی پ کیه م کیه چرا من اینارو نمیشناسم
خخخخخخخخخخ شوکو جاش خالی الان اینجا بود میگف شماره بدین میگف شوشا برو سر درس و مخشت ب کی زنگ میزنی پ کیه م کیه چرا من اینارو نمیشناسم
sane 2014-10-25 هانی م ک تازه اومده بهت میگفتم دیدمش پ دختر با پ پسر و م یه جا بودن حرفیدن اونم رفته ته با کلاصصص شده هیچ کس رو سایماخ نمیکنه7977cujr38iyymsu8:
هانی م ک تازه اومده بهت میگفتم دیدمش پ دختر با پ پسر و م یه جا بودن حرفیدن اونم رفته ته با کلاصصص شده هیچ کس رو سایماخ نمیکنه7977cujr38iyymsu8:
sane 2014-10-25 شوکو خجالت نکش بیا پیش خودم بزنگ :tsimuzpzwoap1t9y3o7 عایا ب فال بین زنگیدینh34r-smiley:
sane 2014-10-25 م کی بودششششششش؟وا مگه تو یکجا بودن؟اخی ظرفارو میشسته؟خب دیگه چه خبرا....اره از بس مظلوم گیرش اورده بودن...ایششششششش....از پایان نامش واینا خبر نداشت؟راستی نمیدونه متولد چند؟فک کنم 69باشه...رشته اش هم همون سلولی شد دیگه اره؟
م کی بودششششششش؟وا مگه تو یکجا بودن؟اخی ظرفارو میشسته؟خب دیگه چه خبرا....اره از بس مظلوم گیرش اورده بودن...ایششششششش....از پایان نامش واینا خبر نداشت؟راستی نمیدونه متولد چند؟فک کنم 69باشه...رشته اش هم همون سلولی شد دیگه اره؟
شوکا88 2014-10-25 سانی من خجالت میکشیدم بزنگم هانی برا منکه قبلش هرچی گفته بود میشد هانی ولی اگه قرار اصابت بهم بریزه نزنگ مث الان من50):
سانی من خجالت میکشیدم بزنگم هانی برا منکه قبلش هرچی گفته بود میشد هانی ولی اگه قرار اصابت بهم بریزه نزنگ مث الان من50):
sane 2014-10-25 هانی کمتر پیام بزار بگذار برا منم برسه دااا اوشششششششششش شوکو منم بزار تو جیبت باهات صادر کنن دااااااا
هانی کمتر پیام بزار بگذار برا منم برسه دااا اوشششششششششش شوکو منم بزار تو جیبت باهات صادر کنن دااااااا
sane 2014-10-25 شوکاااااااااااااااااااا اره بگیر من که خودم نمیتونم به سانی میگم میزنگه برا من ام...خخخخ...
شوکا88 2014-10-25 هانی نصفه شب سیستمم یهو خودش روشن شد ازترس سکته کردم صب بیدارشدم دیدم اینترنتو نمیخونه کارنمیکنه الانم باابزاردیگه وارد شدم مسنجر نمیدارم
هانی نصفه شب سیستمم یهو خودش روشن شد ازترس سکته کردم صب بیدارشدم دیدم اینترنتو نمیخونه کارنمیکنه الانم باابزاردیگه وارد شدم مسنجر نمیدارم