amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام آقا امیررضا رسیدن بخیر ...خوبید؟ به به عکس جدید مبارک ....
    یه داداش که بیشتر نداریم ناراحت نباش نمیذاریم علف هرز نصیبت بشه تا من و لیلی رو داری غم نداری :thumbsupsmileyanim: داداشیمونم شبیه برد پیته
    کلی هم خاطر خواه داره :21: خودم واست آستین بالا میزنم
    میگما کلا دور عشق و عاشقی رو خط بکش محاله کسی قبول کنه :14:
    دیگه مطمئن شدم زن دادشیمون عمرا پا به این دنیا بذاره :thumbsupsmileyanim:
    من گفتم زشتی وای فکر نمیکردم تا این حد :5: بابا عکستو بردار ملت شب کابوس میبینن :25r30wi:
    من الان هر چی خونده بودم پرید :13: خدا ازت نگذره چرا به بچه های مردم فیلم ترسناک نشون میدی
    سلاممممممممممممممممممممممممم امیری؟چقد قیافت فرق داشت با تصورم خوبی چه خبررررررررررررررررررررررررررر؟؟؟
    به به خوش اومدین قدم رنجه فرمودین میگفتین گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم :25r30wi:
    میبینم کچل هم تشریف داشتی و لو ندادی :14:
    خوب گزارش بده ببینیم چه خبر ؟ خوش گذشت ؟ حتما خوش گذشت که این همه موندی :smiliess (3):
    کارنامه ها اومده حالا میخوای چیکار بابا ولش کن بدتر ادمو افسرده میکنن خدا ازشون نگذره
    میبینم که برگشتی ... اونم بی سر و صدا
    نکنه خبریه ؟ بابا ما بهت مشکوکیم :smiliess (15): اولا قرار بود یک هفته ای بری اما شد 2 هفته بعدشم که برگشتی واسه ما کلاس میذاری وجواب نمیدی اینا هم علام خطر ناکیییییییییییییییییییه ( عاشقی خطرناکه حسن :25r30wi:)
    از من گفتن بود حالا تو گوش نده میگم طرف هم ولایتی لیلیه ؟ اصلا تو واسه همین رفتی دهات لیلی اینا که با طرف تجدید دیدار کنی
    حالا حالش خوب بود ؟ چکارا میکنه ؟ بگو بیاد دور هم اینجا خوش میگذره :smiliess (3):
    شكوه دوستی در دستان دراز شده به سوی هم، لبخند با محبت و شادی همنشینی نیست، بلكه الهامی روحانی است كه هر زمان فرد كشف می كند شخصی دیگر باورش دارد و می*خواهد به او باور داشته باشد، به او دست می*دهد. رالف والدو امرسون
    اواااااااا!چی می شنوم؟؟؟!!!امیر رضا خان عاااااااااااشق شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    به به...مبارک هااااااا باشه...ب سلامتی... :applause:
    هم دهاتی ام ک درومدیم!خوف شد!خودم میرم براتون تحقیقات... :thumbsupsmileyanim:
    داداش دست زن داداشم بگیرین بیارین اینجا با هم وا3 ارشد بخونیم!البت اگه خودش ارشد نباشه ;)
    نگار ول کنااااااااااااا! چیکار داری تو آخه؟؟؟؟
    خو بذا ی عروسی بریم دیگه!دپسرده شدیم بابا... :))))))))))))
    امیر رضا زنده ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :25r30wi: قرار بود تا همین تهران بری اما مثل اینکه موندگار شدی نکنه یه دلبستگی اونجا پیدا کردی :25r30wi: گفته باشم تا زمان قبولی ارشد ، عشق و عاشقی ممنوعه حواست باشه ها :smilies-azardl (12)
    اميريييييييييييييييييييييييي سلام چطوري؟/؟استاد شدممممممممممممممم همه مسرارو اولش سخت بود ولي الان اوكي شدم .خوبي؟/؟امير خوابگامون نو سازه هنوز نت نداره اگه نيومدم واسه اونه هااااااااااااا وگرنه من هميشه به يادتونم
    بابا ارشد ژنتیک بابا با کلاس :25r30wi:
    چقدر تو جوگیری اگه خارج کشور میرفتی چه حسی داشتی حتما اون موقع میگفتی مندل هستی :25r30wi:
    سلام به به میبینم شما هم رفتی مسافرت فقط خواستی مسافرت مارو خراب کنی و خودت بری یعنی الان باید خفت کنم
    عمرا این عکس تو باشه با شناختی که من ازت دور تو زشت تر از این حرفایی :25r30wi:
    راستی تو هم واسه خودت نابغه ای هستیا با من کار داری چرا رو پیچ لیلی مطلب میذاری خو به خودم گفتی میخوای بری فهمیدم خنگ که نیستم :sdasdasd:
    چ خوووووووووب... کاشکی منم ازین حسا داشتم...
    پس تا میتونی ازش استفاده کن!همچین باهاش حال کن ک دیگه ب کمدی درامی ک افتاد فک نکنــــــــی :applause:
    ایشالا سال دیگه حست واقعیت میشه داداش... :thumbsupsmileyanim:
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    پس چ خوش شانسم من!حالا وقتی همه چی یادت رف رو مام حساب کن...
    من هستتتتتتتتتم!چراغ ندارم باو!سوخته کجا بود؟؟!! وا3 صرفه جویی بازش کردم انداختم جلو گربه! :))))))))
    ایشالا سالم برید... پیشاپیش مقدمتونو ب روستامون خیر میگم! (ینی جمله بندیم تو حلقم!!) :tonguesmiley:
    سلااااااااااام، ای بابا ما اومدیم رفتـــــــــی؟؟؟ به به...تشریف بیارین ب سلامتـــــــی...
    خوفم!من؟؟؟؟؟؟ فک کن منو نشه از رو کتاب بلند کرد!!!:25r30wi: اوهوم...می خواستم دوباره برم مسافرررررررررت! بدجوری پشتم باد خورده هاااااا! :tonguesmiley: ولی منصرف شدم!گفتم دیگه خیلی پررویی اگه بخوای همش خوش بگذرونی... ^_^
    ایشالااااااا بت خوش بگذره داداش.. خونه ی مام تشریف بیارین :) اگه جایی چیزی لازم داشتین یا جائیو بلد نبودین دوسوت بپر کافی نت ی پیام بده خودم هوخشتره می شم! :applause: ب خدا ما لولو خور خوره نیستیماااااا!
    اگه بعد شنبه نیومدی فک می کنیم جایی از شهرمون گلوتون گیر کرده موندگار شدین! ;)
    امیدوارم اینو بخونی بعد بری...
    خدافســـــــــــی :sarma:
    اوووووووووووووووووووووووووووووووی به بروبچ تغذیه حرف نزن که فازو نولم قاطی میشه ها :image170: خو درسامون سخته واسه همین ارشد قبول نشدم :smiliess (3): وگرنه من هم باهوشم هم درسخون
    بابا ادم جوگیر ندیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من جو شاغل بودن گرهتم گفنم یه کم واسه الافان جامعه کلاس بذارم :smiliess (3):
    یه بیمارستانم که خیلی از خونمون دوره ( 3 دقیقه فاصله داره :25r30wi: ) ولی از اونجایی که خوشی زده زیر دلم میخوام برم شهرستان های اطراف
    ما اساسا کاری نمیکنیم :smiliess (3): کلا موجودات بی مصرفی میباشیم
    بابا رشته ما که پزشکی نیست خطر مطر داشته باشه فوقش اینه که یا مریضه لاغر میشه یا چاق میشه میترکه
    بعدشم زیاد ذوق نکن غذای بیمارستان مگه خوردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t من 2 ماه اونجام هنوز یک غذا رو هم نچشیدم :5:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا