N@RVIN 2014-10-22 خخ نه اونکه دلیلش مهم نیس تصور منه و زاویه اش نمیدونم والا اعصاب ندارم کلی کار دارم و حوصله ندارم شاید بخاطر اون
خخ نه اونکه دلیلش مهم نیس تصور منه و زاویه اش نمیدونم والا اعصاب ندارم کلی کار دارم و حوصله ندارم شاید بخاطر اون
N@RVIN 2014-10-22 خخخ در واقع من خیلی کار دارم ولی حوصله و اعصابشو ندارم ..میفهمی اسبیم :smilies-azardl (12)
N@RVIN 2014-10-22 خخخخ ینی شدت فضولیت مبهوتم کرد عجب حوصله ای داریا خخخ ولی واقعا آلزایمر دارمااا اون قسمت خیلی مهم بود ینی به شدت منتظرم که جمعه بشه با بزرگترین فونت این مورد رو به همگان بگم خخ:25r30wi:
خخخخ ینی شدت فضولیت مبهوتم کرد عجب حوصله ای داریا خخخ ولی واقعا آلزایمر دارمااا اون قسمت خیلی مهم بود ینی به شدت منتظرم که جمعه بشه با بزرگترین فونت این مورد رو به همگان بگم خخ:25r30wi:
N@RVIN 2014-10-22 خخخ باشه یافتی به منم بگو ولی فکر نکنم چیر مهمی باشه ای بابا خب بگو دیگه ایییییش باشه اصلا نگو کلا مرمونم از اینکه فرصت گذاشتی .:smilies-azardl (12)
خخخ باشه یافتی به منم بگو ولی فکر نکنم چیر مهمی باشه ای بابا خب بگو دیگه ایییییش باشه اصلا نگو کلا مرمونم از اینکه فرصت گذاشتی .:smilies-azardl (12)
sepid71 2014-10-22 احسان این اموزش پرینت مرینت برا ثبت نام ارشد کلا هرچی هست ک میخوای ب هانی بگی برا منم کپی پیست کن بیزحمت .مرسی البته شایدم بلد باشم اما خب گفتم شایدم بدرد بخوره:rose:
احسان این اموزش پرینت مرینت برا ثبت نام ارشد کلا هرچی هست ک میخوای ب هانی بگی برا منم کپی پیست کن بیزحمت .مرسی البته شایدم بلد باشم اما خب گفتم شایدم بدرد بخوره:rose: