E E eeeeeeehsan 2014-10-22 بابا یه چیز چرتی بود، باور کن یه اپسلیون هم مهم نبود، بخدا راست میرم :25r30wi: آره، اون پاشنه ها همه رو گمراه کرده تابلوئه )))
بابا یه چیز چرتی بود، باور کن یه اپسلیون هم مهم نبود، بخدا راست میرم :25r30wi: آره، اون پاشنه ها همه رو گمراه کرده تابلوئه )))
E E eeeeeeehsan 2014-10-22 خخخ صب کن الآن ترنزلیتش می کنم، تو مشکوکی ) نه خب اگه قابل اشاره بود که می گفتم، نیست واسه همین نمیگم، اصرار نکن )) ولم کن عــــــــه دست به من نزن :sdasdasd:
خخخ صب کن الآن ترنزلیتش می کنم، تو مشکوکی ) نه خب اگه قابل اشاره بود که می گفتم، نیست واسه همین نمیگم، اصرار نکن )) ولم کن عــــــــه دست به من نزن :sdasdasd:
sepid71 2014-10-22 سلام عزیز م خوبی؟ مرسی.هیچی همش بیمارستانم یا خوابم ...:sad: تو چ خبر چیکار میکنیی
TUMS 2014-10-22 متاسفانه توی رودرواستی قرار نگرفتم خخخخخخ این روزا زیاد سر نمیزنم شرمنده:tsimuzpzwoap1t9y3o7
پیچک 2014-10-21 ناروین حرف نیست...یچی دیگست...اونم تقصیر همین بیوشیمیه....تو سوژه هفته یچی گفت...انداخت تو سرم
bioshimi@ 2014-10-21 هن شیر اوزو چوخ بتر بیزادی ها بیلمیردوخ ..یاخچی اورگدی سالار خخخخخ نجه ده اورگدی دا یادان چیخماز خخخ