waria 2012-10-16 سلام پریا جون خوبی؟؟آره خودمم.چیزی ازش میشه فهمید؟خیلی تاره آخه.مرسی عزیزم خودت ماهییییییییییی:thumbsupsmileyanim:
سلام پریا جون خوبی؟؟آره خودمم.چیزی ازش میشه فهمید؟خیلی تاره آخه.مرسی عزیزم خودت ماهییییییییییی:thumbsupsmileyanim:
pariya 2012-10-14 خستگی را بخاطر مسپار که افق نزدیک استو خدایی بیدار که تورا میبیند.. وبه عشق تو همه حادثه هارا انچنان میپیچد که به یادش افتی......
خستگی را بخاطر مسپار که افق نزدیک استو خدایی بیدار که تورا میبیند.. وبه عشق تو همه حادثه هارا انچنان میپیچد که به یادش افتی......
pariya 2012-10-14 شنیده بودم که خاک سرد است...ولی این روز ها هوا انقدر سرد است که زنده زنده فراموش میکنیم همدیگر را....
شنیده بودم که خاک سرد است...ولی این روز ها هوا انقدر سرد است که زنده زنده فراموش میکنیم همدیگر را....
waria 2012-10-04 سلام پریا... من درس خوندنم خوب پیش نمیره...یا همش دانشگام،موقعی هم که خونم انقدر خستم که...:dadad4:باز خوبه تو خیلی جلوتر از منی...من که فکر کنم یه سالی طول بکشه تا عباس و تموم کنم:13:
سلام پریا... من درس خوندنم خوب پیش نمیره...یا همش دانشگام،موقعی هم که خونم انقدر خستم که...:dadad4:باز خوبه تو خیلی جلوتر از منی...من که فکر کنم یه سالی طول بکشه تا عباس و تموم کنم:13:
n.b.m 2012-09-27 خواهش میکنم پریا جان. خوش به حال دوستت که دوست مهربونی مثل شما داره. امیدوارم موفق باشید
n.b.m 2012-09-27 سلام پریا جان. خواهش میکنم عزیزم. کنگره 11 تا 13 مهر هستش ولی باید قبلش ثبت نام می کردی تا بتونی شرکت کنی.
سلام پریا جان. خواهش میکنم عزیزم. کنگره 11 تا 13 مهر هستش ولی باید قبلش ثبت نام می کردی تا بتونی شرکت کنی.
waria 2012-09-26 سلااااااااام.پریا جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:bunnyearsmiley:منم دلم تنگ شده عزیزم.یه چند روز نبودم.دیگه داشتم دق میکردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلااااااااام.پریا جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:bunnyearsmiley:منم دلم تنگ شده عزیزم.یه چند روز نبودم.دیگه داشتم دق میکردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
Dexter2009 2012-09-22 آره...از اول مهر ماه شروع شد در مورد آزمون ارشد هم ...نه ... بار دومه که می خوام شرکت کنم
Dexter2009 2012-09-22 سلام دوست عزیز خوشحالم که تاپیکم به دردتون می خوره من هم برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم