mahii 2014-10-20 اوهوم دوسش میداشتم اما یکی گفت خوب نیست منم ورش بداشتم بس ک انتقاد پذیرم من بهله((((((
sepid71 2014-10-20 ماهی سفید ک نبود .کفال بود اما تو عمرم کفال ب این خوشمزگی نخورده بودم .ماهی های شهر ما از نظر طعم واقعا یچیز دیگن من خودمم ماهی سفید اصولا دوست دارم و کولی.اما این اصن یعک چیزی بود جات خالی
ماهی سفید ک نبود .کفال بود اما تو عمرم کفال ب این خوشمزگی نخورده بودم .ماهی های شهر ما از نظر طعم واقعا یچیز دیگن من خودمم ماهی سفید اصولا دوست دارم و کولی.اما این اصن یعک چیزی بود جات خالی
marzi ba 2014-10-19 ووووووووی سلوووووووم پیچ پیچی خودمون احوالت خوبی خوشی سلومتی ممنون به یاد آباجی بودی
E E eeeeeeehsan 2014-10-19 خیلی واسم جالبه، چرا همینطور اصرار داری بگی دختره؟؟ )))) داداش بزرگه :65d6a5d6s:
E E eeeeeeehsan 2014-10-18 اگه شوخیه پس غمی نی ولی اگه فکر می کنی من خوف می کنم وقتی پیام میدی باید بگم بهت با با با باب :mad_majidonline: خخخخخ مرسی برادر... ماچ مووووچ )
اگه شوخیه پس غمی نی ولی اگه فکر می کنی من خوف می کنم وقتی پیام میدی باید بگم بهت با با با باب :mad_majidonline: خخخخخ مرسی برادر... ماچ مووووچ )