E E eeeeeeehsan 2014-10-18 خب سانی انجمن راست میگه دیگه، طفلک مگه چندتا دست داره پیغاما شما رو به اینو اون برسونه خخ
E E eeeeeeehsan 2014-10-18 سانی کجا رفت؟؟ من نمیدونستم شما دوتا همزمان باهم آن میشید وگرنه زودتر از اینا اذیتتون می کردم
E E eeeeeeehsan 2014-10-18 قانوننش نباس ارور بیاد. اگه مشکلی هست به خاطر اینه که همزمان باهم دکمه ارسال رو میزنید، اونوقته که v bul (انجمن) قاط میزنه میگه عه چی شد
قانوننش نباس ارور بیاد. اگه مشکلی هست به خاطر اینه که همزمان باهم دکمه ارسال رو میزنید، اونوقته که v bul (انجمن) قاط میزنه میگه عه چی شد
E E eeeeeeehsan 2014-10-18 رودم خوبه سلام میرسونه ))) چرا درس نمی خونی توووووووووووووووووووووووو؟؟؟ :mad_majidonline:
sane 2014-10-18 اخه بچه کوجا رفتی؟ تو ک پروفت بن شده از کوجا میخای بدونی کی اومده استقبالت باز سوتی دادی هههههههههههههه
اخه بچه کوجا رفتی؟ تو ک پروفت بن شده از کوجا میخای بدونی کی اومده استقبالت باز سوتی دادی هههههههههههههه
sane 2014-10-18 معلوم نیس باز رفته کوجا شولوخی میکنه خدا ب داد برسه:14: احساننننننننننننننننننن اماده باش مظارب روده هاتم باش
معلوم نیس باز رفته کوجا شولوخی میکنه خدا ب داد برسه:14: احساننننننننننننننننننن اماده باش مظارب روده هاتم باش
sane 2014-10-18 هانیییییییییییییییییییییییییییی مگه دستم بهت نرسه چی میزدی رمزو واسم ارورر 15 مین میدادهاااااااااااااااااااااااا چن ساعته پشت در گیر کردم:sdasdasd:
هانیییییییییییییییییییییییییییی مگه دستم بهت نرسه چی میزدی رمزو واسم ارورر 15 مین میدادهاااااااااااااااااااااااا چن ساعته پشت در گیر کردم:sdasdasd:
sane 2014-10-18 تا تو بیایی برم پروفم ببینم کیا اومدن استقبالم ....ای وای بازهم ترکیدم ازخنده...احسان چطوره؟نگرانش شدم...فک کنم اینبارمنفجر بشه
تا تو بیایی برم پروفم ببینم کیا اومدن استقبالم ....ای وای بازهم ترکیدم ازخنده...احسان چطوره؟نگرانش شدم...فک کنم اینبارمنفجر بشه