Nike313 2014-10-17 من چشام زیادم شور نیستا..... فوقش،یه جاییت میشکنه....در این حد فقط :sdasdasd: افرین نشونم بده ببینم چقد درست گفتم
من چشام زیادم شور نیستا..... فوقش،یه جاییت میشکنه....در این حد فقط :sdasdasd: افرین نشونم بده ببینم چقد درست گفتم
پیچک 2014-10-17 ... من که نمیفهمم چیه؟؟؟ http://olumpezeshki.ir/thread14585-10.html#post562433 ...پست آخر
پیچک 2014-10-17 آقا اخسان خان محترم باهوش مهربان و زحمت کش و فعال ....یه نگا کن ببین این چیه...من حوصله ندارم.... ببین اگه خوبه منم بگیرم...حجم نتم داره تموم میشه اینم زیاده..... اسمش آنکیه مث اینکه ... ankisrs.net/download/mirror/anki-2.0.29.exe
آقا اخسان خان محترم باهوش مهربان و زحمت کش و فعال ....یه نگا کن ببین این چیه...من حوصله ندارم.... ببین اگه خوبه منم بگیرم...حجم نتم داره تموم میشه اینم زیاده..... اسمش آنکیه مث اینکه ... ankisrs.net/download/mirror/anki-2.0.29.exe
melinaa 2014-10-17 احسان همه اهنگا خیلی خوب بود...هر چی داری میخوام.ملسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
احسان همه اهنگا خیلی خوب بود...هر چی داری میخوام.ملسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
elham2012 2014-10-17 ممنون بابت امتیاز داداش احسان.. میگم از وقتی که اسمت تو قرعه کشی در نیومد کمرنگ شدی تو تاپیک داداش احساان..بابا غصه نخور آبجیت واست زن میستونه:thumbsupsmileyanim:
ممنون بابت امتیاز داداش احسان.. میگم از وقتی که اسمت تو قرعه کشی در نیومد کمرنگ شدی تو تاپیک داداش احساان..بابا غصه نخور آبجیت واست زن میستونه:thumbsupsmileyanim:
melinaa 2014-10-16 خنده هایت مرض دارد . آدم را بیمار می کند . آخر آدم گناه دارد به خدا... یک بار حوا یک بار شیرین یک بار لیلا حالا تو ...
خنده هایت مرض دارد . آدم را بیمار می کند . آخر آدم گناه دارد به خدا... یک بار حوا یک بار شیرین یک بار لیلا حالا تو ...
melinaa 2014-10-16 خخخخخخخخخخ احسان..نه غمگین ادم شاد ور میبره تو اون فضاها...یهو دیدی از پشت بوم خودشو انداخت پایین.خخخخخخخخ
خخخخخخخخخخ احسان..نه غمگین ادم شاد ور میبره تو اون فضاها...یهو دیدی از پشت بوم خودشو انداخت پایین.خخخخخخخخ
melinaa 2014-10-16 وااااااااییییییییی منم عشق خارجیم...بذار برام اون باحالاشو...دارم در ب در دنبال خارجی میگردم اما نمیدونم کدوماش خوبن...اصلا پیدا نمیکنم...
وااااااااییییییییی منم عشق خارجیم...بذار برام اون باحالاشو...دارم در ب در دنبال خارجی میگردم اما نمیدونم کدوماش خوبن...اصلا پیدا نمیکنم...
شوکا88 2014-10-16 اخه من امروز فک کنم پای سیستم نبودم ماهی ساعت 2 بهم پیام داد بود!!ولی پیامش نبود ( التبه چنساله 2 تا هشدار پیغام س همیشه )
اخه من امروز فک کنم پای سیستم نبودم ماهی ساعت 2 بهم پیام داد بود!!ولی پیامش نبود ( التبه چنساله 2 تا هشدار پیغام س همیشه )