sane 2014-10-14 میدونم سانی برات تشریح کردم بعد تشریحم نباید ناراحت باشیااااااااااااااااااااااااااااا
bioshimi@ 2014-10-14 چشم عزیزم ..صورتی میکنم ...آخه قلبش قشنگ بود واسه همین عزیزم بوس سیز هله بورداسیز قیز گت درسه باخ خخخخخخخخخ
چشم عزیزم ..صورتی میکنم ...آخه قلبش قشنگ بود واسه همین عزیزم بوس سیز هله بورداسیز قیز گت درسه باخ خخخخخخخخخ
پیچک 2014-10-14 آخه تو که نمیتونی تحمل کنی مجبوری ... خودتو بن کنی؟....آخه این چه مسخره بازیه؟...لابد فردا رمز منو میخای؟....خخخخ زود باش به شفق بگو ...توبه کردی...میخای برگردی...
آخه تو که نمیتونی تحمل کنی مجبوری ... خودتو بن کنی؟....آخه این چه مسخره بازیه؟...لابد فردا رمز منو میخای؟....خخخخ زود باش به شفق بگو ...توبه کردی...میخای برگردی...
پیچک 2014-10-14 خخخ چه باحال...الان تو کی هستی....من یکم دست و پامو گم کردم...خخخ تا حالا با دو تا روح در یک بدن حرف نزدم.... هانیه... کی میای....دلمون واست تنگ شده...:ad54ad:
خخخ چه باحال...الان تو کی هستی....من یکم دست و پامو گم کردم...خخخ تا حالا با دو تا روح در یک بدن حرف نزدم.... هانیه... کی میای....دلمون واست تنگ شده...:ad54ad:
N@RVIN 2014-10-14 خخخخخ سانی شوخی میکنم خخ جدی نگیر :25r30wi: خوار شوشو تو که از منم پرت تری باجی خخ من ترم 3 ارشدم خخ:25r30wi:
خخخخخ سانی شوخی میکنم خخ جدی نگیر :25r30wi: خوار شوشو تو که از منم پرت تری باجی خخ من ترم 3 ارشدم خخ:25r30wi:
پیچک 2014-10-14 علیک سلام... تو که سانی هستی.... همون که شونصد ساله داری درس میخونی... ولی همکار گرام و هانیه میگفت....آخی... کاش زود بیاد...:rose:
علیک سلام... تو که سانی هستی.... همون که شونصد ساله داری درس میخونی... ولی همکار گرام و هانیه میگفت....آخی... کاش زود بیاد...:rose:
sane 2014-10-14 باشه میخونم.....خخخخخخ....ناری ...ایشششششششششششششششششششششششششششش نمیگننننننننننننننننننننننننننن
N@RVIN 2014-10-14 خخخخ الله آغزینان اشیتسین خخخ هیندی میلت دییر بو قیز اولوردا لاپ خخخ عه وا سانی نامرت نگفته بود ارشده تبریک میگم سانی بالام
خخخخ الله آغزینان اشیتسین خخخ هیندی میلت دییر بو قیز اولوردا لاپ خخخ عه وا سانی نامرت نگفته بود ارشده تبریک میگم سانی بالام
E E eeeeeeehsan 2014-10-14 ساعت انجمن درسته که!!!! اتفاقن قبلن 6 دقیقه جلو بود الآن درستتر هم شده )))))) خخخ نه راضی به زحمت نیستم، فعلن نمیخوام ترک کنم. خواستم بهت خبر میدم.
ساعت انجمن درسته که!!!! اتفاقن قبلن 6 دقیقه جلو بود الآن درستتر هم شده )))))) خخخ نه راضی به زحمت نیستم، فعلن نمیخوام ترک کنم. خواستم بهت خبر میدم.
E E eeeeeeehsan 2014-10-14 آغا واسه چی اینقدر خشونت خخخ ویرایش کردم هاردو، راست میگی. نمی دونستم سکرته :))) من کی گفتم هارد اضافی؟؟ :(50):
آغا واسه چی اینقدر خشونت خخخ ویرایش کردم هاردو، راست میگی. نمی دونستم سکرته :))) من کی گفتم هارد اضافی؟؟ :(50):