alireza-ja 2014-10-15 مرسی آبجی دستت درد نکنه با اینکه قدیمی بوده ولی نشنیده بودم خیلی خوشم اومد.:riz304::riz304::riz304:
E E eeeeeeehsan 2014-10-14 ساجی غمگین بده گوش نده تا می تونی. منم خدا عقلم بده گوش میدم همش اینم بگوش پس: دانلود فایل 06_-_Sadegh_-_Napors.mp3 دانلود فایل 07_X_(Ft_Sijal).mp3
ساجی غمگین بده گوش نده تا می تونی. منم خدا عقلم بده گوش میدم همش اینم بگوش پس: دانلود فایل 06_-_Sadegh_-_Napors.mp3 دانلود فایل 07_X_(Ft_Sijal).mp3
E E eeeeeeehsan 2014-10-13 آهنگ قشنگ زیاد هست ساجی، حدود 120 گیگ، 25،000 تا آهنگ دارم من این دوتا هم خوبن: شاد: دانلود فایل Ashvan_-_Ghalbam_Joonam.mp3 رپ قدیمی: ali_chap_dast-vs-m.toofani_khaterat.mp3
آهنگ قشنگ زیاد هست ساجی، حدود 120 گیگ، 25،000 تا آهنگ دارم من این دوتا هم خوبن: شاد: دانلود فایل Ashvan_-_Ghalbam_Joonam.mp3 رپ قدیمی: ali_chap_dast-vs-m.toofani_khaterat.mp3
Fariba 90 2014-10-13 فدات ساچلی جونممممممم منم قدیما اینو هی گوش میکردم دوسش دارم میسییی:riz304::heart:
E E eeeeeeehsan 2014-10-13 مرسی ساجی، تاج سری )) :rose: آهنگت خیلی قشنگ بود. اینم همین الآن واسه تو آپ کردم، مث آهنگ خودت قدیمی ولی قشنگه )) Mehdi_Morgan_-_Marge_Maghzi.mp3
مرسی ساجی، تاج سری )) :rose: آهنگت خیلی قشنگ بود. اینم همین الآن واسه تو آپ کردم، مث آهنگ خودت قدیمی ولی قشنگه )) Mehdi_Morgan_-_Marge_Maghzi.mp3
E E eeeeeeehsan 2014-10-13 خخ باشه، یادم نیست دقیق ولی تو پروفایل یکی از بچه های سایت اومد پیغام بدم بهش دیدم آخرین پیغامش رو تو دادی، نوشته بودی اسم شناسنامه ایت ساجده ست یا یه همچین چیزی. منم ساجده یه دونه دارم، همیشه بهش میگم ساجی )) فکر کنم توهم زیاد بهت بگن ساجی
خخ باشه، یادم نیست دقیق ولی تو پروفایل یکی از بچه های سایت اومد پیغام بدم بهش دیدم آخرین پیغامش رو تو دادی، نوشته بودی اسم شناسنامه ایت ساجده ست یا یه همچین چیزی. منم ساجده یه دونه دارم، همیشه بهش میگم ساجی )) فکر کنم توهم زیاد بهت بگن ساجی
E E eeeeeeehsan 2014-10-13 خب باشه میگم فقط قبلش اینکه بگم ساجی مشکلی داره؟ اگه ناراحت میشی یا خوشت نمیاد نگم دیگه.