پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وقتی به نظر می‌رسد زندگی به زمینت می‌زند،

جرأت کن و با زندگی بستیز…

وقتی احساس خستگی می‌کنی، جرأت کن و به راهت ادامه بده…

وقتی زمانه سخت می‌شود، جرأت کن و از آن سخت‌تر شو…

وقتی عشق آزارت می‌دهد، جرأت کن و دوباره عاشق شو…

وقتی کسی را در رنج دیدی، جرأت کن و او را التیام بده…
    وقتی کسی را دیدی که گم شده است، جرأت کن و

راه را به او نشان بده…

وقتی دوستی به زمین افتاد، جرأت کن و اولین کسی باش

که دستش را بسویش دراز می‌کند…

وقتی احساس شادمانی می‌کنی جرأت کن ودل کسی راشادکن

وقتی روز به انتها می‌رسدجرأت کن وبه این احساس برس که

یشترین تلاشت را کرده‌ای…

جرأت کن و به بهترین کسی که می‌توانی تبدیل شو…

همیشه جرأت کن!
    آره ....ینی درمون میشم.:dadad4:

:riz304::riz304::riz304:
    راستی یجا دیگه گفته بعد نمازتون ب سجده برین و اینو بگین بلاخره کدوم درسته هووووم ))))))):
    :mad_majidonline:خعلی نامرتین چرا ب منم زودتر نگفتی :smiliess (2)::smilies-azardl (12)
    خب اخه این گفته تو دو سجده آخر بگین نه بعد نماز.
    جدی نه بابا همچ 12 تاست که ولی من ذکرای سجدشو حبض نیستم:sad:
    -نماز شب عید غدیر

این نماز 12 رکعت است، هر دو رکعت یک تشهد دارد و در پایان رکعت دوازدهم باید سلام داد، در هر رکعت، بعد از سوره «حمد»، سوره «توحید» 10 بار و آیةالکرسى یک بار خوانده مى‏شود. در رکعت دوازدهم باید هر یک از «حمد» و «توحید» را هفت بار خوانده و این ذکر را 10 بار در قنوت تکرار کرد: «لا إلهَ إلّا اللّهُ وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَلَهُ الْحَمْدُ یُحْیی وَیُمِیتُ وَهُوَ حَیّ لا یَمُوتُ بِیَدِهِ الْخَیْرُ وَهُوَ عَلى‏ کُلّ شَی‏ءٍ قَدِیرٌ».

در دو سجده رکعت آخر، این ذکر 10 بار خوانده مى‏شود: «سبحان من احصى کل شى علمه سبحان من لا ینبغى التسبیح الا له سبحان ذى المن و النعم سبحان ذى الفضل و الطول سبحان ذى العز و الکرم اسألک بمعا قد العز من عرشک و منتهى الرحمة من کتابک و بالاسم الاعظم و کلماتک التامة ان تصلى على محمد رسولک و اهل بیته الطیبین الطاهرین و ان تفعل بى کذا و کذا»(به جاى کذا و کذا حاجت خود را ذکر کند) و سپس بگوید: «انَّکَ سَمِیعٌ مُجِیبٌ».
    :mad_majidonline:خو مگه نمودونی من جزو طایفه ملحدان فی الاعرض یا شایدم والظالینم :sdasdasd::sad:
    هههووم گفته نکنه فردا شب جزو شب عیت باشه ..خیلی ممنون.
    پیچی داش میگم تو سرت تو کتاب قرانه خب امشب میشه شب عید غدیر درسته دیگه..... یا فردا شب هوووووم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اشکال نداره تا شب چیزی نمونده /همین که افتاب غروب کرد یعنی شب شده :))
    چشمتون بی بلا

ممنون عید شما هم مبارک باشه /التماس دعا / ممنون زنده باشید
    خواهش میشود اگه مصرف کشمشتون بالاست مثلا دو مشت یا بیشتر در هفته آدامس همراه داشته باشید که سریع دندونو تمیز کنه ((((((:)
    علیک درود.
    کشمش: اول تیز آب می زنیم بعد روی خرمن انگو(گل ماله کشیده شده و سفت و خشک شده)پهن می کنیم یا روی گونی های مخصوص این کار....حتما باید بر ای خوردن شسته بشه اول رفتن گرد و خاکش و مهمتر از همه به حداقل رسیدن تیزابش که دندونا رو نابود می کنه و حتی باعث جوش زدن میشه.
    سایه خشک: روی بند و در خانه میندازن تا عرض 2ماه خشک میشه بخاطر تیزاب نخوردن از کشمش فوق العاده بهتره ولی برای رفع گرد وخاک شستن میخاد.
    آفتابی: بیشتر با فرخی این کارو می کنن....بدون تیز آب زدن در خرمن پهن می کنن ....چند روز دیرتر از کشمش خشک میشه ...و شستن برای رفع خاک میخاد.
    خب کاری نداره که، یه اسلاید Blank درست کن، بعد فایل همین ویدئو اسپوره رو مثلن رو صفحه دسکتاپته، کلیک کن و ولش نکن، بگیرش بکشش بیا رو فایل باز پاورپوینت رو همون صفحه Blank کلیک موس رو ول کن، یه پیغام میاد که فقط یه cancel داره، صبر کن تا این پیغام بره. دقت کنی پایین پاورپوینتت داره لود میشه.
    بعدم اسم و توضیحات خواستی واسش میذاری، سایزش رو بزرگ کوچیک می کنی و اینا.. ایناش همونجا راحته می تونی.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا