E
پسندها
1,302

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• امروز کیف تو کوکه حسابیا...من که کلاسا رو پیچوندم میخام برم خونههههه حسابی شارژممممم:thanks:
    مهلت بده آخهههههه
    بخدا داشتم میومدم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    این امتیاز که دادی واسه جایزه مسابقه بووووود؟؟؟؟
    خوشمل بود. میسی .
    ولی میذاشتی با جایزه اصلی میدادی بهتر بود :))) گل به تهنایی بویی نداره که :d
    این امتیاز که دادی واسه جایزه مسابقه بووووود؟؟؟؟
    خوشمل بود. میسی .
    ولی میذاشتی با جایزه اصلی میدادی بهتر بود :))) گل به تهنایی بویی نداره که :d

احسان....من موفق شدم.... ایشالله هر چی از خدا میخای بهت بده...

اصن احسان برات کمه....باید صدات کنم ایکیوسان...

خیلییییییییی مرسییییی:rose:
    سلام
    همین الان یه سوال ذهنمو مشغول کرد
    کی میری سربازی؟؟:(50):
    خخ نه بخدا ندیده بودمت تو تاپیکتون. سارا هم دقیقا بعد من سوتی داد یه ده دیقه بعد و من بهش گفتم بچه رو رسوا کردی خخ انشاله ملت نبینن ک بعدش خودش پستشو پاک کرد منم پاک کردم..در واقع برنده ی اصلی من بودم اییییییییییش

که از رو سوتیش دو نفر بعد من نوشتن
    عه احسان نمیشه.... دارم روانی میشم....:smiliess (2)::smiliess (2):

مگه تو مدیر نیستی...یه کاری بکن...:j58r36j3gcr4suxymup.... یا من برم دارالمجانین ثبت نام کنم

بالاخره امتیازو ازت گرفتم دست و جیغ و هورااااا.
    مرسی :riz304:
    خخخ نکنه میخای بیا حماسمون خخ آخه من کجا تورو ببینم یزد کجا و اینجا کجا خخ

آله که میشناسم ندیدی چند ماه پیش عسک بچگیاتو دیدم چطور با اقتدار حدس زدم خودتی خخخ هرکاریم کردی باورم نشد که خودت نباشی خخ:25r30wi:
    خخخ من دوره م تموم شده مدرکمو قاب کردم ...زدم دیفار

ببین....اون فیلمه بود برام دان کردی.... یادته؟....الان میخام بزاررمش تو پاورپوین.... بلت نیستم...:smilies:
    خخخ جدی میگم احسان من کسایی رو که هم ندیدم و یکی توصیفشون کرده رو جایی ببینم تشخیص میدم مثلا شوهر همه ی دوستامو خخ قبل از دیدنشون با توصیفات دوستام تو خیابون و جایی که هزار نفر بودن تشخیص دادم اونم با یه نگاه :) بعد به خودشون گفتن فلانیه خودشون شاخ درآوردن خخ...mahsa.رو هم تو دانشکدمون بدون اینکه دیده باشمش قبلا ییهوخفت کردم گفتم آیا خودتی خخ ؟
    خخخخ نامرت یه زمانی به من میگفتن حس ششم خخ کجایی الان دیگه پیر شدم حسش پریده حالا

ایییییییییییش خعلیم دلت بخاد بیام پروفت اصن
    یکم دندون رو جیگر بذار پسر...چن روزی درگیر بودم کم کم میذارمش خووووو
    مث شما حرفه ای نیستیم استاد:riz277:
    بعدشم CVاستادا تو سایت دانشگاه زیاد جالب و جذاب و کامل نیس تماما انگلیسی نوشتن .دارم سایتاشون رو چک میکنم که بهتر بنویسم:a2d3:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا