N@RVIN 2014-10-10 آره میشه پیچنده تو ریبون یه قسمت هست میتونی توش ویدیو و صدا بیاری بگرد اون بالا پیداش میکنی من استفا ده ش نکردم دقیق نمیدونم کجاست
آره میشه پیچنده تو ریبون یه قسمت هست میتونی توش ویدیو و صدا بیاری بگرد اون بالا پیداش میکنی من استفا ده ش نکردم دقیق نمیدونم کجاست
N@RVIN 2014-10-10 خخخ بریا حواسم هس بهت ببینم تو انجمنا میچرخی پروفتو بمباران میکنم دوفته باشم:4d564ad6:
N@RVIN 2014-10-10 ای وای نگو خو حواستو جم کن ..حالا اشکال نداره خودتو روانی نکن بیا بریم پاورامونو درس کنیم تف به این ادامه تحصیل:smilies-azardl (12)
ای وای نگو خو حواستو جم کن ..حالا اشکال نداره خودتو روانی نکن بیا بریم پاورامونو درس کنیم تف به این ادامه تحصیل:smilies-azardl (12)
N@RVIN 2014-10-10 آله گرامر که نه فعلا حسش نیست پیچنده یذره دعوام کن الان باید برم پاورمو درس کنم ولی دارم از تنبلی میمرم:smiliess (2):
آله گرامر که نه فعلا حسش نیست پیچنده یذره دعوام کن الان باید برم پاورمو درس کنم ولی دارم از تنبلی میمرم:smiliess (2):
پیچک 2014-10-10 آخی... اشکال نداره.... اینقد زود تموم میشه....فکرشو نکن... ما ناهار ماهی داشتیم...:thumbsupsmileyanim:خخخ
آخی... اشکال نداره.... اینقد زود تموم میشه....فکرشو نکن... ما ناهار ماهی داشتیم...:thumbsupsmileyanim:خخخ
mahii 2014-10-10 خب پس همشو بذار بهت میاد همش خخخخخخ ایشالله 4شنبه بروگردم پیچو انگار غم عالمو دارم وقتی بلیت دارم از سفرای ایجوری بدم مویاد اوممممم))))):
خب پس همشو بذار بهت میاد همش خخخخخخ ایشالله 4شنبه بروگردم پیچو انگار غم عالمو دارم وقتی بلیت دارم از سفرای ایجوری بدم مویاد اوممممم))))):
پیچک 2014-10-10 فهلا همینا رو یاد بگیر آواتارمو بچه ها انتخاب کردن...قول دادم همشو بزارم... ماهی پ خ رو بستی.... یکسری گپ های همسایگی رو نمیشه گفت... حالا امشب بری کی میای؟
فهلا همینا رو یاد بگیر آواتارمو بچه ها انتخاب کردن...قول دادم همشو بزارم... ماهی پ خ رو بستی.... یکسری گپ های همسایگی رو نمیشه گفت... حالا امشب بری کی میای؟
mahii 2014-10-10 پییییییییچ از دست تو شیطوووووووون دیگه چیا شنیدی ؟بوگو بهبینم:bunnyearsmiley: خاک وچوک اواتارشووووووووووووو مااااااسک عوض میشهو عوض میشه :black_eyed:
پییییییییچ از دست تو شیطوووووووون دیگه چیا شنیدی ؟بوگو بهبینم:bunnyearsmiley: خاک وچوک اواتارشووووووووووووو مااااااسک عوض میشهو عوض میشه :black_eyed: