کرهانی 2014-10-10 ممنون ماکسین من فکر کردم خودم روز جمعه میتونم نظر بدم یا جواب پستارو بدم هرچند اخرش نفهمیدم کدوم اواتارمو گفتی
ممنون ماکسین من فکر کردم خودم روز جمعه میتونم نظر بدم یا جواب پستارو بدم هرچند اخرش نفهمیدم کدوم اواتارمو گفتی
کرهانی 2014-10-09 چه سخت شد:5: شانس من. یبارم که اولین نفرم تو چیزای سخته باشه سعی میکنم وقت واسش خالی بزارم:riz304:
marzi ba 2014-10-09 راستی داش مکسین تو تاپیک عکس متناسب با کاربرا میبینم که عسکتو عوض کردی ههههههههههه من اون یکی رو هم دیدم نابود
راستی داش مکسین تو تاپیک عکس متناسب با کاربرا میبینم که عسکتو عوض کردی ههههههههههه من اون یکی رو هم دیدم نابود
marzi ba 2014-10-09 خاهش داش مکسینی که به یاد بودی انشاله وقت دیگه من نبودم تو سایت که بجوابم بهت بازم میگم خیلی
marzi ba 2014-10-09 وووی مکسینی من الان تاپیک سوژه رو دیدم خخخخخخخ من فکر کردم برا عکس متناسب با کار برا گففتندی خخخخخ ایشششششششششششششششششششششش خوبه کرهانی رو انتخابیدی بازم
وووی مکسینی من الان تاپیک سوژه رو دیدم خخخخخخخ من فکر کردم برا عکس متناسب با کار برا گففتندی خخخخخ ایشششششششششششششششششششششش خوبه کرهانی رو انتخابیدی بازم
پیچک 2014-10-08 اوخی مکسین... اکشال نداره... انبوها بهار در میاد... برات میفرستم... خودت بخوریا...به آتیش نگو...
پیچک 2014-10-08 اون که بعله...اینی که ماداریم ...فقط قورش به درد میخوره...از این انگور سیاهاست...خخخ تا سیاه بشه کرم میخوره تموم میکنه... عوضش انبو داریم ...که شما ندارین...:riz481:
اون که بعله...اینی که ماداریم ...فقط قورش به درد میخوره...از این انگور سیاهاست...خخخ تا سیاه بشه کرم میخوره تموم میکنه... عوضش انبو داریم ...که شما ندارین...:riz481:
پیچک 2014-10-08 خونه درختی؟...خخخ نه نداریم....ولی تو خونمون کلی درخت داریم... انگورم داریم...:thumbsupsmileyanim: