sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هن دا دییر دی استاد دییر سلولار سیزین اوشاخلاریزدی گره مواظب اولاسیز واه واه خخخخخخ اله سنی گورمینده غصه دن اولولردا ..........یاخچی باجی انشالا ..سلولارین الله ساخلاسین بوح سلولاردان السین خخخخخ
    اله ملیض شدم :(((

باشه خوار شوشو دیگه مراخبم تو خونه با لباس نانوک طی مسیر میکنم خخ
    یاخچی باجی سن گلمه من گلرم او اله خخخخخخخخخخ
    اولیگو بیرسری عجله ای باخدیم ولی اله باشارمادیم ایندی گدیم بیرسری ده باخیم دییرم اولدی یا یوخ بیلوه
    اونو که من خعلی وقته یخ زدم بیشتر از ده روزه سرما خوردم دوا درمون تموم شد ولی من هنوز خوب نشدم خخ

انشاله روزگار به کام باشه باجی یخ که همیشه هست :)
    یوخدا دوست الموشوخ دا الکلادیم وردیم بیلسینه سمپلر تشکر الدی خخخخخخخ
    مرسی نازیم ...بیلمیرم قراردی پولاد گله دانیشا( ز- د) اولارینان فکر المیرم شنبه اولا شاید یکشنبه دن انشالا
    سلوووم خوار شوشو ی عزیزم میام اینجا هانی یادم می افته اوخی :)

خوفم شکر خدا تو خوفی؟؟؟
    یوخ بابا من سنن کف الیرم اورگشم ..اونه سوزدی .اوسون ...50 تا اوزوده اوز نمونه لریمیز کی استخراج المیشیخ ...بارالاریمیز چیخاجاخ خخخخخ
    /اره یانسین دودان والا ....:25r30wi:
    هن تاپدیم قبول الدی استاد ...کلی بیزادی دی .تا پیشدیم گدیخ ...پولاد(کچلو) یانینا خخخخخخخ بویون دیرم بیلسینه ورینت دنن ...دییر کی گد آختار دا ولی کف الدی قشنگ اورگتمیشدین خانم معلم ساغول :)
    قراردی عینکی های ترم بالانان (ز - د) از هفته بعد PCRایشتیاخ50 نمونه ایشیمیز چیخدی :)
    هن بابا سالاجاخ اشیه اولاری خخخخخخخ ایندی عمو گلر یا ابوالفضل ....هن سانازدی او دکتری دی ؟ بولموردوم ددیم پس ارشددی ...هن اوواریدی فقط ..شوفاژلاری نگهبان ددی کی ابانان روشن الیاجاخلار ...گدی نامه یازین رییس دانشکده تز روشن السینن خخخخخخخخ اونا دا گره نامه یازاخ والا خخخخخ
    فدات سانی جونم.منم میگذرونم...درسا هم خوبن هی بدک نیستن.:painting:
    چشمت بی بلا عزیزم بوس بوس
    مرسی سانی :)) :rose:

خخخخ آخی عزیزم

اصلا یادم نیس :/

می بینی من تو تقدیر تو بودم که خدا منو جلو راهت قرارا داد...خوچ بحالم :)
    اسم واخعیمو؟؟

جلل الخالخ من اسم واخعیمو تو انجمن نگفتم خخ
    خخخ چگونه بود مگه؟؟ یادم رفته خوار شوشو

آخی یچیزی رو میگی خخخ
    خودت سبد امتیازاتی خوار شوشو ی گلم فدات :heart:
    خوب معلومه خواهر من...هر کی از سال 1325 تا الان درس بخونه...( درباره من نوشتی)...حوصلش میپوکه دیگه....:bunnyearsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا