amirreza 2014-10-08 پیچییییییییییییییییی داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا بز حالااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sepid71 2014-10-08 ایششششش خو بجاش آپ پرتقال پالپ دار سن ایچ بخر بیا کمپوت دوست ندارم خخخخ ممنونم بهترم میسی همساده:riz304:
ایششششش خو بجاش آپ پرتقال پالپ دار سن ایچ بخر بیا کمپوت دوست ندارم خخخخ ممنونم بهترم میسی همساده:riz304:
E E eeeeeeehsan 2014-10-08 نگوووووووووووووووووو؟؟ :smiliess (15): من میرم از خودش می پرسم به تو اعتمادی نیست.
mahii 2014-10-08 وااااااااای باز این پاک کرد الحق ک اواتارات بهت میات........بدرووووووووووووووووووووووووووددددد(((((((((((((((((((()))))))))))
وااااااااای باز این پاک کرد الحق ک اواتارات بهت میات........بدرووووووووووووووووووووووووووددددد(((((((((((((((((((()))))))))))
پیچک 2014-10-08 خخخ من بدتر توام....امروز قرار بود مقاله هامو تحویل استاد بدم... نرفتم... حالا همچین میگه انگار بیرون چه خبره.... بارونه دیگه....
خخخ من بدتر توام....امروز قرار بود مقاله هامو تحویل استاد بدم... نرفتم... حالا همچین میگه انگار بیرون چه خبره.... بارونه دیگه....
mahii 2014-10-08 پیچو الان چنروزه ک خونم همش پای نتم دارم میسرچمو ترجمه میکنم اصن نرفتم بیرون ببینم چیه هیچ تفریحی جز اینجا ندارم ینی وقت ندارم فردا و پسفردام شیفتم شب جمعه هم میرم تهران صبش بلافاصله دارم فک کن..............
پیچو الان چنروزه ک خونم همش پای نتم دارم میسرچمو ترجمه میکنم اصن نرفتم بیرون ببینم چیه هیچ تفریحی جز اینجا ندارم ینی وقت ندارم فردا و پسفردام شیفتم شب جمعه هم میرم تهران صبش بلافاصله دارم فک کن..............
mahii 2014-10-08 اوخی ناامید شدی؟؟اون دست خداست من مطمینم هرکی زحمت بکشه خدا بهش روزی میده مطمینم اینهمه زحمتمون بیهوده نیس....تو مگه طرح نداری؟من طرحیم هنوز ک کارمند نشدم
اوخی ناامید شدی؟؟اون دست خداست من مطمینم هرکی زحمت بکشه خدا بهش روزی میده مطمینم اینهمه زحمتمون بیهوده نیس....تو مگه طرح نداری؟من طرحیم هنوز ک کارمند نشدم