sepid71 2014-10-07 ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش چته خو
ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش چته خو
N@RVIN 2014-10-06 خخخ پیچنده خخخ پسرا که همه لاک میزنن لباس عروسم روش حالا شاید دختری باشه که کت و شلوار پوشیده خخخ البته خو یکیشون تابلو فتوشاپه
خخخ پیچنده خخخ پسرا که همه لاک میزنن لباس عروسم روش حالا شاید دختری باشه که کت و شلوار پوشیده خخخ البته خو یکیشون تابلو فتوشاپه
N@RVIN 2014-10-06 پیچنده ناراحت نشو تورو خدا الان یلحظه خیلی درکت کردم دلم گرفت (( زندگیه دیگه میگذره انشاله هر چیه حل بشه ..من یه مشکلات حل نشدنی سراغ دارما بشنوی گرگه میکنی خدارو شکر کن
پیچنده ناراحت نشو تورو خدا الان یلحظه خیلی درکت کردم دلم گرفت (( زندگیه دیگه میگذره انشاله هر چیه حل بشه ..من یه مشکلات حل نشدنی سراغ دارما بشنوی گرگه میکنی خدارو شکر کن
N@RVIN 2014-10-06 پیچنده خیلی نامرتی منو باش خواستم باهات مهربون باشم ناراحنیت یادت بره اییییییییییش...مگه دیگه کی مارپل شده بودم؟
پیچنده خیلی نامرتی منو باش خواستم باهات مهربون باشم ناراحنیت یادت بره اییییییییییش...مگه دیگه کی مارپل شده بودم؟
N@RVIN 2014-10-06 یالا بیا پروفم جواب بده ..به من بگو چرا روانی شدی..؟ من خودم روانیم درکت میکنم نگران نباش
mahii 2014-10-06 اگر دیدی جوانی اینقد محتاج دعاس بدانکه خبرایی هست...........ضایع لو دادین خودتونو خخخخخخخ ایشالله خدا همه جونارو عاقبت بخیر کنه خصوصا همسایه مارو
اگر دیدی جوانی اینقد محتاج دعاس بدانکه خبرایی هست...........ضایع لو دادین خودتونو خخخخخخخ ایشالله خدا همه جونارو عاقبت بخیر کنه خصوصا همسایه مارو
شفق بانو 2014-10-06 خواهش میکنم / نگران شدم /انشالله خیره /توکل برخدا نبینم پیچک انجمن ناراحت و گرفته باشن
شفق بانو 2014-10-06 چشم حتما پیچک دوست عزیز همیشه دعا گوی دوستان هستم /اگه خدای مهربون قبول کنه / شما هم منو دعا کنید مرسی :rose:
چشم حتما پیچک دوست عزیز همیشه دعا گوی دوستان هستم /اگه خدای مهربون قبول کنه / شما هم منو دعا کنید مرسی :rose: