N@RVIN 2014-10-06 خخخ پیچی چرا؟ احسان خعلی عصفیم و حسودیم شده خخ احساس میکنم همه دارن از رو دست من می نویسن ایییییییییییییش میخام برم بنویسم با اقتدار پیچک اصن
خخخ پیچی چرا؟ احسان خعلی عصفیم و حسودیم شده خخ احساس میکنم همه دارن از رو دست من می نویسن ایییییییییییییش میخام برم بنویسم با اقتدار پیچک اصن
N@RVIN 2014-10-06 خخخخ ماهی هههه بیچاره بچه م خعلی محافظه کاره دوس نداره اسمم لو بره حتیبه خودمم نگفته بود چه اسمیرو تو پروفم دیده و کی بهش گفته از خودمم پنهون میکرد خخ منم فکر کردم اسم اصلیمو دیده..بوس بر تو ماهی جونم..راستی یونی رفتی؟ خوابگاه میمونی؟
خخخخ ماهی هههه بیچاره بچه م خعلی محافظه کاره دوس نداره اسمم لو بره حتیبه خودمم نگفته بود چه اسمیرو تو پروفم دیده و کی بهش گفته از خودمم پنهون میکرد خخ منم فکر کردم اسم اصلیمو دیده..بوس بر تو ماهی جونم..راستی یونی رفتی؟ خوابگاه میمونی؟
mahii 2014-10-06 راس میگی خخخخ پیچک ضایه شدی خوشم اومد هووووررررراااااااااا درود بر معصومه خودم بووووووس
N@RVIN 2014-10-06 از چی خوشم نیاد ماهی جونم؟؟ الهی فداتشم اتفاقا حس خیلی خوبی بود با این اسم صدام کردی خییییییییییییییییلی دوسش داشتم فقط گاهی مامانم و قبلنا مامان بزرگم صدام میکرد با این اسم ( میدونی که اسم شناسنامه ای و اونیکی صدام میکنن معصومه نیس؟)
از چی خوشم نیاد ماهی جونم؟؟ الهی فداتشم اتفاقا حس خیلی خوبی بود با این اسم صدام کردی خییییییییییییییییلی دوسش داشتم فقط گاهی مامانم و قبلنا مامان بزرگم صدام میکرد با این اسم ( میدونی که اسم شناسنامه ای و اونیکی صدام میکنن معصومه نیس؟)
N@RVIN 2014-10-06 خخخخخ سلوووووم عزیز دلم ماهی جونم و سلووووم پیچنده خخخ بذا ببینم میتونم از دهنش حرف بکشم ماشالا دهنش صد تا قلف داره خخخخ
خخخخخ سلوووووم عزیز دلم ماهی جونم و سلووووم پیچنده خخخ بذا ببینم میتونم از دهنش حرف بکشم ماشالا دهنش صد تا قلف داره خخخخ
mahii 2014-10-06 سلام معصومه جون منکه تاالان نتونستم چیزی ازین موجود مجهول الهویه بفهمم شیفتو بتو واگذار میکنم ببینم چ میکنی حخخخخخخخ
سلام معصومه جون منکه تاالان نتونستم چیزی ازین موجود مجهول الهویه بفهمم شیفتو بتو واگذار میکنم ببینم چ میکنی حخخخخخخخ