mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دلتنگ شدن حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکباره تمنای بودنش را می کند.
    ارامش محصولِ تفکر درست است،اما گاهی آرامش،هنرِ نیندیشیدن به انبوه مسائلی است که ارزش فکر کردن ندارند....
    لحظه هایت آرام
    کرم ابریشم ابتدا بصورت کرم است و موقعی که به دور خود پیله ای می تند، ظاهراٌ مرده به نظر می رسد. اما در واقع چنین نیست. بله او در حال تبدیل شدن به پروانه است. گاهی اوقات کافی است که به خدا اعتماد کنیم، زیرا اوست که می داند چه موقع ما باید به پروانه مبدل شویم...
    هنوز هم دلم تنگ می شود

برای محض حرف زدنت

و برای تکیه کلامهایت

که نمی دانستی

فقط کلام تو نبود

من هم به آنها ...

تکیه داده بودم!
    باز هم یک جمعه ی بدون تو ،

باز هم همان تلخکامی قدیمی ؛

و باز هم قلبی مالامال دلتنگی ...

در عصری که بدون تو به غروب متصل می شود ...

اللهم عجل لولیک الفرج:sadsmiley:
    سلام عزیزم ممنونم بابت پیام های قشنگت،و همچنین دعات، به اون چیزی که آرزشو داشتم رسیدم
    واقعا امیدوارم هر کسی هر آرزویی داره بهش برسه:riz304: مخصوصا دوست خوبم زهرا:ad54ad:
    ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
    پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
    باغ امسال چه پاییز عجیبی دارد...
    غنچه شوقی به شکوفا شدنش نیست دگر...
    باخبر گشته که دنیا چه فریبی دارد...
    به خــداحافــظـی تــلـخ تـو سـوگــنـد نــشــد
    کـه تـو رفــتـی و دلـم ثـانـیـه ای بـنـد نـشـد

بـا چـراغـــــی هـمه جـا گـشـتـم و گـشـتـم در شـهـر
    هـیــچ کـس ! هــیـچ کـس ایـنجا به تـو مانـنـد نـشـد

خواسـتـنـد از تـو بگویـنـد شـبـی شـاعـرها
    عـــاقـبـت بـا قــلــم شــرم نوشـتـنـد : نـشـد
    چگونه می شود
    از خدا گرفت چیزی را که نمی دهد؟!!
    می گویند قسمت نیست،
    حکمت است.
    من قسمت و حکمت نمی فهمم...
    تو خدایی...
    طاقت را می فهمی...
    مگر نه ؟
    خدا هرگز کار تکراری نمیکند و هر انسان به منظور خاصی خلق شده که هیچکس دیگری نمیتواند جایگزین او باشد.:rose:
    همیشه اشتباهات هنگام وقوع دردناک هستند اما سالها بعد مجموعه ای از اشتباهات همراه شماست که شما را به موفقیت میرساند . .
    یادته یه روز بهم گفتی هر وقت خواستی گریه کنی برو زیر بارون که نکنه نامردی اشکاتو ببینه و بهت بخنده ... گفتم اگه بارون نیامد چی؟ گفتی اگه چشمای تو بباره آسمون گریش میگیره... گفتم: یه خواهش دارم وقتی آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار - گفتی به چشم... حالا من دارم گریه میکنم و آسمون نمیباره... تو هم اون دور دورا ایستادی به من میخندی...
    .

از فشار زندگی نترسید

به یاد داشته باشید

فشار ، توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . . .
    هیچ چیز در زندگی شیرین تر از این نیست که کسی انسان را دوست بدارد. من در زندگانی خود هر وقت فهمیده ام که مورد محبت کسی هستم, مثل این بوده است که دست خداوند اعلام را بر شانه خویش احساس کرده ام...
    سلام عزیزم ،گوشیمو بهت گفتم که چه بلای سرش اومد ،:14: در هر صورت ممنونم از پیام های زیبات،این روزا سرم شلوغه کمتر میام اینجا ،اما باهات تماس میگیرم گلم
    برام دعا کن اینروزا بیشتر از همیشه بهش احتیاج دارم،دوست دارم زهراجون مواظب خودتم باش :riz513:
    درخت بودن زیباست ،

زیباتر از آن باهم بودن و جنگل را ساختن است ...
    ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﻣﺤﺼﻮﻝِ ﺗﻔﮑﺮ درست است، اما گاهی ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﻫﻨﺮِ ﻧﯿﻨﺪﯾﺸﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺍﻧﺒﻮﻩِ ﻣﺴﺎﺋﻠﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺭﺯﺵِﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ را ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ...

لحظه هایت آرام نازنین
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا