یاسمن
پسندها
10

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ان شالله عزیزم ، آره من از سایت دکتر خلیلی خریدم بهشون زنگ زدم اونا هم واسم فرستادن درسته که جزوه ای اما این موسسه میفروشش قیمتشم 84000 بود
    من جزوه جعفرنژادو خریدم جزوه قاسمی رو هم میخوام بخرم البته هنوز شروع به درسیدن نکردم
    یاسی چرا هیچ مطلب جدیدی رو وبلاگ نمیذاری من کلی مطلب گذاشتم حتی نظر هم نمیدی
    سلام یاسمن جان تسلیت میگم ان شالله غم اخرتون باشه من الان از رو پیج ندا متوجه شدم :sad:
    سلام یاسمن جان تسلیت میگم غم آخرت باشه
    مراقب خودت باش تا انشاالله زودتر خوب شی
    امیدوارم از این به بعد آرامش و شادی براتون باشه عزیزم
    سلام یاسمن جان خوبی؟چه خبرا/
    به امید خدا خوب پیش میری؟
    خواستم حالی ازت بپرسم
    سلام عزیزم اکانتت اماده اس برات ایمیل کردم
    سلام یاسمن جان برای نویسندگی وبلاگ به حدیث ایمیل دادی ؟ یا اینکه فقط پیام خصوصی گذاشتی ؟ چون میخوام براین اکانت درست کنم باید بدونم که حدیث هم درست نکنه
    سلام عزیزمممممممممممممممم مرسی یاسمن ممنونم ایشالله سال دیگه واسه تو دوست گلممممممممممممممم
    یاسمن جان میتونی برنامتو برای من هم بفرستی.ممنون
    سلام
    آفرین برای شروع که خیلی هم خوبه
    خوش بگذره
    یاسمن جان منم تو فکر شرکت کردن تو آزمونا هستم ولی دودلم
    نمیدونم واقعا این آزمونا ارزش ثبت نام داره یا نه؟منم موندم
    منم یک کم خسیس شدم لجم میگیره 340 هزارو یک جا بدم به خورد این موسسات
    سلام یاسمن جون .خوبی/
    عزیزم شروع کردی به درس خوندن؟در چه حالی؟
    اره بابا راست میگی اینارم بخونیم شاهکار کردیم
    راستی من زنگ زدم موسسه خلیلی 12 تا ازمون داره از اذر شروع میشه و هزینه اش 340 هزاره برنامه شونم رو سایت نمیذارن هر کی ثبت نام کنه به اون میدن اینم شماره موسسه اگه خواستی خودت زنگ بزنی
    02166568622
    یاسی جزوه تو هم همینطور مشکل داره
    تازه امروز فهمیدم حتی جزوه 2008 فصل گیاهخواری رو نداره چه برسه به 2012
    وا پس چرا این جزوه اش این شکلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش زنگ بزنم از خود دکتر طریقت فصلارو بگیریم
    گروه آموزشی دكتر خلیلی
    اشن سایتشه ازموناش اینتیرنتی و ثبت نامش هم همین طوره دوستام ثبت نام کردند
    من آزمون خلیلی میخوام ثبت نام کنم همه دوستامم هم میخوام خلیلی بدن گفتم بت بگم که تو هم جا نمونی 12 تا ازمونه
    راستی آقا جزوه طریقت من 2008 کامله ولی 2012 ناقصه فصلای زیر رو ندارم بهم میگی این فصلا چیان که اگه مهم نیستن بیخیالشون بشم
    5-7-10-11-12-13-15-1-19-
    ببخشید یاسمن که زحمتت میدم
    راستی صندوق پیام هات پره
    سلام عزیزم خوبی
    دستت درد نکنه بابت برنامه
    من ازفردا قراره شروع کنم چون تا امروز درگیر کلاس زبانم بودم دیگه مرخصی گرفتم و نمیرم
    salam yasaman jon manm jozve ro dram vali fasle hazmo jazb nadare lotf mikoni bara manam email koni age zahmati nabshe mersi ghorbonet
    email man:d_n_64@yahoo.com
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا