mahii 2014-10-06 اره خداییش خیلی تمیزه.....نه مدلشو عوض میکنیم تازه رنگش زرد میشه بعده مدتی.من سومیه تا الان.اما میشه یکیم داشت
اره خداییش خیلی تمیزه.....نه مدلشو عوض میکنیم تازه رنگش زرد میشه بعده مدتی.من سومیه تا الان.اما میشه یکیم داشت
پیچک 2014-10-06 بیرونش قشنگه ها ... راستی ماهی داشتم فک میکردم رشتتون جزء تمیزترین رشته های پیراپزشکیه...فک کنم ترم یک یه دونه روپوش میخرین...تا آخر دکترا و کل طرح و بعدش سر کار...استفاده میکنین...نه...عوضش ما ...
بیرونش قشنگه ها ... راستی ماهی داشتم فک میکردم رشتتون جزء تمیزترین رشته های پیراپزشکیه...فک کنم ترم یک یه دونه روپوش میخرین...تا آخر دکترا و کل طرح و بعدش سر کار...استفاده میکنین...نه...عوضش ما ...
mahii 2014-10-06 ایشش چره اصن اونه محیطه بددنم.نه خونه هیسم....خخخخ کشتارگاه؟!!!! معروفه ها پیچک عمی ابرو ببوردی که برر
ایشش چره اصن اونه محیطه بددنم.نه خونه هیسم....خخخخ کشتارگاه؟!!!! معروفه ها پیچک عمی ابرو ببوردی که برر
پیچک 2014-10-06 چی کار؟... درخواست؟.... خو ایسه... بعدن تره گونم ....خخخ کو ایسای خاخور؟...کشتارگاه؟...تی دیل جور ننه اوره؟خخخ
چی کار؟... درخواست؟.... خو ایسه... بعدن تره گونم ....خخخ کو ایسای خاخور؟...کشتارگاه؟...تی دیل جور ننه اوره؟خخخ
پیچک 2014-10-06 آهان ...ههه نه آخه پشت سر ادمین غیبت کردم....درسته خودش بهم درخواست دوستی داده...:motat::motat::motat: ولی یه وقت دیدی عصبانی شد منو بن کرد...
آهان ...ههه نه آخه پشت سر ادمین غیبت کردم....درسته خودش بهم درخواست دوستی داده...:motat::motat::motat: ولی یه وقت دیدی عصبانی شد منو بن کرد...
mahii 2014-10-05 من خودم يسري مقاله برداشتم دارم ميخونم الانم بيمارستم حوصلم سر رفت گفتم بيام ددر(( زبانم بد نيست سلام داره
من خودم يسري مقاله برداشتم دارم ميخونم الانم بيمارستم حوصلم سر رفت گفتم بيام ددر(( زبانم بد نيست سلام داره