sane 2014-10-27 از بن در اومددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:4d564ad6:
sane 2014-10-04 شبتون قشنگ بلبلا من برفتم خدافظ مراقب خودتون باشید مخشاتونم خوب بخونین :smiliess (10):
شوکا88 2014-10-04 خخخخخخخخ هانی وقتی میگی مراسم خودت احساس مراسم خاکسپاری بهم دست میده سانی من شمام دعوت میکنم با هانی بیاییاااااااااا
خخخخخخخخ هانی وقتی میگی مراسم خودت احساس مراسم خاکسپاری بهم دست میده سانی من شمام دعوت میکنم با هانی بیاییاااااااااا
شوکا88 2014-10-04 ارع سانی منم دیدم اینویزی شدش هانی هانی جانم ارع برو سر درسو مخشت بد خاب میشی ماهم ک دوسال در حال بای هستیم خخخخخخخخخخخخخ منو بگو چطور باجشن و مراسم چندوقت بدرسم هانی((
ارع سانی منم دیدم اینویزی شدش هانی هانی جانم ارع برو سر درسو مخشت بد خاب میشی ماهم ک دوسال در حال بای هستیم خخخخخخخخخخخخخ منو بگو چطور باجشن و مراسم چندوقت بدرسم هانی((
sane 2014-10-04 ایششششششششششششش برتو نیکی منو هانی را مخلوط میکردی مگه ما ابمیوه بستنی هستیم ایشششششششششششش بر تو ای مخلوط گررررررر
ایششششششششششششش برتو نیکی منو هانی را مخلوط میکردی مگه ما ابمیوه بستنی هستیم ایشششششششششششش بر تو ای مخلوط گررررررر
هانیه 2014-10-04 شوکا ما از تابستان پارسال یادت داریم بای میکنیم ...از بیق ددی خجالت میکشم بهش قول داده بودم یک مدت خیلی خوب بود...یکی از دوستام رفت فاز لاو اعصابمو بهم ریخت ....منم موهتات شدم.......من برم شبتون قشنگ ...با نیک هم اشتی کنین ...خخخخخ
شوکا ما از تابستان پارسال یادت داریم بای میکنیم ...از بیق ددی خجالت میکشم بهش قول داده بودم یک مدت خیلی خوب بود...یکی از دوستام رفت فاز لاو اعصابمو بهم ریخت ....منم موهتات شدم.......من برم شبتون قشنگ ...با نیک هم اشتی کنین ...خخخخخ
Nike313 2014-10-04 عه من جواب میدادم....ولی جواب تو... هانی و سانیو با هم مخلوط میکردم..... تو هر پروفی گیرم میومد مینوشتم خخخخخ
عه من جواب میدادم....ولی جواب تو... هانی و سانیو با هم مخلوط میکردم..... تو هر پروفی گیرم میومد مینوشتم خخخخخ