Fariba 90 2014-10-08 سلام سانی جونمممم.وای چقده بامزه بود میسی عزیززززززززم:tonguesmiley::riz304: به هانی هم سلام برسون بگو دوسش دارم درساشو خوب بخونه:heart: تو رو هم دوس دارم سانی جونم:heart:
سلام سانی جونمممم.وای چقده بامزه بود میسی عزیززززززززم:tonguesmiley::riz304: به هانی هم سلام برسون بگو دوسش دارم درساشو خوب بخونه:heart: تو رو هم دوس دارم سانی جونم:heart:
TUMS 2014-10-08 ممنونم سانی این سزای کسی هست که بخواد تو خونه دیگران تلپ بشه و بیرون نره و بخواد صابخونه بشه بله :bunnyearsmiley: :a2d3:
ممنونم سانی این سزای کسی هست که بخواد تو خونه دیگران تلپ بشه و بیرون نره و بخواد صابخونه بشه بله :bunnyearsmiley: :a2d3:
Nike313 2014-10-04 :5:............. خخخخخخ اصن 20 داریم تو یونی....خخخخ فقط 2 نفر اولمون معدل 17 و خوردی دارن..... بقبه زیر 17 هستن....اونام دخترن ایشششششش همش درس میخونن
:5:............. خخخخخخ اصن 20 داریم تو یونی....خخخخ فقط 2 نفر اولمون معدل 17 و خوردی دارن..... بقبه زیر 17 هستن....اونام دخترن ایشششششش همش درس میخونن
sane 2014-10-04 خودافظ نیکی مخشاتو خوب بخونی معدلت باید 19.99 بشه بخاطر هانی جونی نهایت 19.98 پسوردتم بده:sdasdasd:
هانیه 2014-10-04 نیکککککککککککک بایییییییییییییییییییی...این ترمم معدلت باید 19.98بشه سانی کارنامشو ببینیاااااااااا ...شماره دانشجویی پسوردشم بگیر بریم نمراتشو ببینیمممممممممممممممممم
نیکککککککککککک بایییییییییییییییییییی...این ترمم معدلت باید 19.98بشه سانی کارنامشو ببینیاااااااااا ...شماره دانشجویی پسوردشم بگیر بریم نمراتشو ببینیمممممممممممممممممم
Nike313 2014-10-04 خخخهههههخخخخ عاغا ما بریم....... بیصبرانع منتظریم ع.... عکس ج رو بفرسته...... ع ن هم عکس جدید داشت بدین خخخخخخ اون استاده هم بدین دوباره ببینم دلم واسش تنگ شده خخههخ هانی....سانی. شوکا..... بقیه بچه ها...... بای.....
خخخهههههخخخخ عاغا ما بریم....... بیصبرانع منتظریم ع.... عکس ج رو بفرسته...... ع ن هم عکس جدید داشت بدین خخخخخخ اون استاده هم بدین دوباره ببینم دلم واسش تنگ شده خخههخ هانی....سانی. شوکا..... بقیه بچه ها...... بای.....