sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ای وای نیک اره اونم هست منتها من همون میگم ب .د =بیق ددی...خخخخخ:4d564ad6:
    ایششششش. هوووووووووقققققق.......
    از قصد اسم سخت میگین من نشناسم

حالا که ایتجور شد یدونه ع ژ. هس...... شماها نمیشماسین.....

:4d564ad6:
    هانی یه دونه ع د هم داریم دیگه...... بیق ددیته خخخخ یادت رفته بود اینو....
    نیک ترکیدمممممممممممممممم خخخخ.....میگم سه تا ع داریم

ع ع

ع خ
    ع ن =ملقب به عندلیب

حالا ع خ ج رو میشناسه ....:riz481:
    والا منم گیج شدم نمیدونم کجا جواب بدم
    پروف خودم.... پروف تو....پروف هانی.....ش هم که پ ب شو بسته.... نمیدونم به اون پ خ بدم به شما بگع..... کلا قاط زدم خخخخخ

حالا تو برو پیش هانی.... بلوط تو راه نمونه... خخخخخ
    عاغا بلوط نا اشناست..... زود تند سریع..... اعتراف کنین خخخخخ

سانی.... ع.... ج..... رو میشناسه مگه......... نامردا. ج همشهری منه..... بعد ع که همشهری شماس باید دوستش باشه........خداااا من چقد غریبم خخخخخخ
    اره دیگه دا نینماخ .....از چخر اینقدر میترسم دوشنبه میرم یونی ولی بلوط نیس باید برگردم
    سلاممممممممممم من فک کردم ع تهرانی بهت زنگیده .......................................................................بعد با خودمممممممممم رویا پردازی کردممممممممممممممممممممممممممممممممممم....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....مامانم نمیگه هااااااا به س چی گفتن....دارم از فضولی میمیرمممممممممممممممم...عید تو مبالک باشه بالام...
    از فضولی دارم میمیرم این کدوم ع هستش واینکه چی بهم گفتیننننننننننننننننننننننننننننن باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:smiliess (2):
    خخخخ..نیک....ترکیدم...صبر کن فامیلیشو بگم بهت...فامیلی ج رو:25r30wi:
    هانی انقد ع ع نکن دهعععع اسم کامل بگو

راستی عکس جیم رو بده هوووووووووقققققق...... زود.... تند سریع

دلم برای ع هم تنگ شده عکس جدیدی از اونم داری یده خخخخ
    اگه ع خ رو بگی من اس دادم ج ندادش......کاش ع ع رو بگی؟دارم از فضولی میمیرم اون چیکار کردش؟دلم برا م ک هم تنگ شده چصافت نامرت ...فقط قیافش یادم رفته...خخخخ
    راستی مام راضی کرده بودم برم پیش بلوط میگفتم اونوقت هفته بعد میام با بلوط هم هماهنگ کرده بودم...امروز بهش اس دادم رفته خونه خودش....تمام نقشه هایم نقش براب شدش...گفت کی میایی گفتم معلوم نیست....گفت هروقت بیایی قدمت رو چشم:65d6a5d6s:
    اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم تو که تکان نخوردییییییییییییییییییییی...تو سردت باشه من یخ زدمممممممممممممم....
    صبح پاشدم بهت اس دادم گفتم انتخاب سخت هاااا........اره اینقدرخسته بودم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا