elham2012 2014-10-02 آجی خوشگل خودم خوبه؟ یه مدت چرا حس میکنم ناراحتی آجییی..نبینم کسی دل آجی منو بشکونه هاا..عکسشو بده جنازه تحویل بگیر:New (6):
آجی خوشگل خودم خوبه؟ یه مدت چرا حس میکنم ناراحتی آجییی..نبینم کسی دل آجی منو بشکونه هاا..عکسشو بده جنازه تحویل بگیر:New (6):
marzi ba 2014-10-02 یه لیوان بردار پرتش کن تو دیوار چی شد ؟ دیدی ؟ شکست . حالا بهش بگو معذرت میخوام ... اشتباه کردم .... چی شد ؟ درست شد ؟ پس اینو بدون وقتی دل هم شکسته میشه دیگه درست نمی شه
یه لیوان بردار پرتش کن تو دیوار چی شد ؟ دیدی ؟ شکست . حالا بهش بگو معذرت میخوام ... اشتباه کردم .... چی شد ؟ درست شد ؟ پس اینو بدون وقتی دل هم شکسته میشه دیگه درست نمی شه
marzi ba 2014-10-01 به سراغ من اگر می ایید نرم و اهسته بیایید که مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی,من
mahsaa 2014-10-01 سلام مرضی گلی ...خوبی عزیزم:28: قربون دل مهربونت آبجی گلم..مرسی عزیز خوبه بدک نیست.. ووویی عسیسم میسی منم کلی دلم برات تنگ میشه... وقتی میام حتی ی پستم ازتون میخونم دلم وا میشه خیلی گلی مرضی جونم میسی40)::heart::riz304:
سلام مرضی گلی ...خوبی عزیزم:28: قربون دل مهربونت آبجی گلم..مرسی عزیز خوبه بدک نیست.. ووویی عسیسم میسی منم کلی دلم برات تنگ میشه... وقتی میام حتی ی پستم ازتون میخونم دلم وا میشه خیلی گلی مرضی جونم میسی40)::heart::riz304:
AWWA 2014-09-30 چشم عزیزم:28::28: منم دوست دارم هواااااارتا.....هرچند به نظرم هوارتا کمه:smiliess (8):
N@RVIN 2014-09-30 اغلب فکر می کنیم اینکه به یاد کسی هستیم منتی است بر گردن آن شخص غافل از اینکه اگر به یاد کسی هستیم این هنر اوست نه ما به یاد ماندنی بودن بسیار مهم تر از به یاد بودن است "به یادتم خوب ِ من
اغلب فکر می کنیم اینکه به یاد کسی هستیم منتی است بر گردن آن شخص غافل از اینکه اگر به یاد کسی هستیم این هنر اوست نه ما به یاد ماندنی بودن بسیار مهم تر از به یاد بودن است "به یادتم خوب ِ من