E
پسندها
1,302

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من اعصاب ندارم امروز
    حالم از اینکه ناز کسیو بی خود و بی جهت بکشم بهم میخوره
    پس قهر بمون
    تا یاد بگیری الکی قهر نکنی
    ههههههههههه یه چی گفتم خودم توش موندم:14:اگه تو نباشی چی؟؟؟؟؟ینی ممکنه بچه بودی پرستار ازت این عکسو گرفته بعد عوضت کرده با یکی دیگه؟:sad:خوب اینجا دیگه کاری از من برنمیاد.
    اصن میخوای من واست اسم انتخاب نکنم عوضش تو هم جوابو بهم بگی؟بین خودمون میمونه:smiliess (6):منصفانست نه؟
    منم درست نمیکنم تا جوونا خودشونو نشون بدن:))
    باشع عمراااا عکس تو نیست ولی اینبار اگه برنده شدم باید اسمتو عوض کنیمیفهمیییی؟باید.حالا چی میخوای اسمتو بذاری؟میخوای خودم واست انتخاب کنم؟:))
    پروانه نگفتی که ؟؟؟؟؟؟؟/

نه یادم نمی افته خو بهم بگو باید چی بیفتم هووم؟
    ها ببین چه باهوشم اصن همش وفهمم خخخ

عاغا منم دریافتم هرچند نمیدونم چیو دقیقا باید درمیافتم
    یا ابرفض فرزند جانم ایکه گفتی ینی چی خخ فک کنم تنکس به زبون پرتغالی بود آله؟؟؟؟

ملسی فرزند جانم:)

راستی پ خ رو دریاب
    فعلا که هر چی حدس زدم درست بوده.:thumbsupsmileyanim:خوب پس تغییرش نمیدمم هر کسی هم باشه من میگم تویی برو خودتو تو آینه نگاه کن:5:دیدی شباهتو ههههههههههه.
    کاریکاتور چی هست؟مگه تا حالا کسی درست کرده؟چرا من ندیدم؟
    من قبلن عسک پروفتو دیدم خیلی یادم نیس ولی به نظرم این شبیهت بودبه نظر خودت شبیه نبود؟هههههههه باز یه راهنماایی غلط دیگه بکن تا بهتر تصمیم بگیرم:)))
    منم گفتم امیر که چرا اسمم نیست تو برندها
    احسان کشتمت باورکن ینی کشتی منو با این دیر ج دادنت ..میدونی باید تنبیه بشی میفهمی تنبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

ایییییییییییش بهرحال من نیدونم یه خاله داری دیگه باید جایزه م ویژه باشه میدونی ویژه:p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا