آتشین 2014-10-01 نخیر خونه من باس باشه ولش کن بیخیال رمان ایییششششش اقا بیا خونه من من متوجه نمیشم پیام میدی ایییشششششششششش همه که مث تو تعقیبشون خوب نیش
نخیر خونه من باس باشه ولش کن بیخیال رمان ایییششششش اقا بیا خونه من من متوجه نمیشم پیام میدی ایییشششششششششش همه که مث تو تعقیبشون خوب نیش
پیچک 2014-10-01 رمان؟!!!!!! والا آتیش جان... اصلا وقتشو ندارم....الان هم که اینجام اونور دارم مقاله میگیرم... حالا چی هست؟ ایرانیه؟
رمان؟!!!!!! والا آتیش جان... اصلا وقتشو ندارم....الان هم که اینجام اونور دارم مقاله میگیرم... حالا چی هست؟ ایرانیه؟
پیچک 2014-10-01 حالا ببینم.... آبتین خانو که نمیشناسم زیاد.... ببین...میگم خونه من تزیین شدست... مهمونیتو اینجا بگیر...
حالا ببینم.... آبتین خانو که نمیشناسم زیاد.... ببین...میگم خونه من تزیین شدست... مهمونیتو اینجا بگیر...
آتشین 2014-10-01 اوه یه سال که چیزی نیس بزار راحت باشم پیچش بیا تو تدارکات تولد شو کیک و اینا با تو بستنی هم میخوام
آتشین 2014-10-01 اره دوازده مهر نه کادو واسه چی اخه پول نقد بده خخخخخ شماره حسابمو میدم چون من دارم تدارک میبینم خرج با منه خخخخخخ
اره دوازده مهر نه کادو واسه چی اخه پول نقد بده خخخخخ شماره حسابمو میدم چون من دارم تدارک میبینم خرج با منه خخخخخخ
آتشین 2014-10-01 دوازدهم تولد ابتین موخام تو پروفم تولد بگیرم حتما بیا خخخخخ نه اینکه گفتی برنامه بده گفتم از الان بدونی
دوازدهم تولد ابتین موخام تو پروفم تولد بگیرم حتما بیا خخخخخ نه اینکه گفتی برنامه بده گفتم از الان بدونی
آتشین 2014-10-01 خخخ باشه تو مگه میدونی من چندسالمه ایییشششش اییش پز نده مماخ منم همه فک موکنن عمل شدس