آتشین 2014-10-01 خخخخخ سلام مرسی منم نگران شدم دنبالم نکردی اومدم تخلیه اطلاعاتیت کنم باهات قهرم چرا هی بهت میگفتم خواهر نمیگفتی خواهر نیسی ایششششششششش
خخخخخ سلام مرسی منم نگران شدم دنبالم نکردی اومدم تخلیه اطلاعاتیت کنم باهات قهرم چرا هی بهت میگفتم خواهر نمیگفتی خواهر نیسی ایششششششششش
پیچک 2014-10-01 آره دیگه... جلو خابگاه پسرا.... کنارکتابخونه... 3 تایی؟؟ چمیدونم واسه هر کدومتون یه عکس زدن زیرشم امتون و رشته و یونی که قبول شدین...عکس همشهری ما اول بود...ماشالله قبولی زیاد داشتین
آره دیگه... جلو خابگاه پسرا.... کنارکتابخونه... 3 تایی؟؟ چمیدونم واسه هر کدومتون یه عکس زدن زیرشم امتون و رشته و یونی که قبول شدین...عکس همشهری ما اول بود...ماشالله قبولی زیاد داشتین
mahii 2014-10-01 شوخی؟ینی عکسمونو دیدید؟اون ستاییه یا تکیه؟وای من دیشب لنگرود پیاده شدم کجاش زدن؟خاک وچوک
mahii 2014-10-01 بدرود باشه....پیچک این چ کاری بود قبول شدنم.بقول شاعر :داشتم زندگیمو میکردم.....عشق با من غریبگی میکرد
بدرود باشه....پیچک این چ کاری بود قبول شدنم.بقول شاعر :داشتم زندگیمو میکردم.....عشق با من غریبگی میکرد
mahii 2014-10-01 من برم یکم بدرسام برسن انقده تکلیف دارم ک انجام ندادم )):..........فردام شیفتم صبوعصر .....جمعه صبم باید برم .........خدایا)))))):
من برم یکم بدرسام برسن انقده تکلیف دارم ک انجام ندادم )):..........فردام شیفتم صبوعصر .....جمعه صبم باید برم .........خدایا)))))):