آتشین 2014-10-02 وووی مکس ناراحت شدم عکسا شهادت پیچکو دیدم وووی تو اینارو از کجا پیدا میکنی لامصب:dadad4::sad::sad::sad:
وووی مکس ناراحت شدم عکسا شهادت پیچکو دیدم وووی تو اینارو از کجا پیدا میکنی لامصب:dadad4::sad::sad::sad:
پیچک 2014-10-02 مکسین ..داداشی لینک اینا رو بهم بده ... تنبلیم میاد خودم آپ کنم...میخام دومی رو بزارم آواتارم
پیچک 2014-10-02 آخی... مکسین اینا رو از کجا پیدا کردی؟؟کارت شناسایی هم تو نت بود؟...دستت درد نکنه..... خدا وکیلی از اعضای انجمن کسی تا حالا کارت شناساییش لو نرفته بود.... امروز مال پیچک لو رفت...هه.. ممنون برادر لطف کردی....:rose:
آخی... مکسین اینا رو از کجا پیدا کردی؟؟کارت شناسایی هم تو نت بود؟...دستت درد نکنه..... خدا وکیلی از اعضای انجمن کسی تا حالا کارت شناساییش لو نرفته بود.... امروز مال پیچک لو رفت...هه.. ممنون برادر لطف کردی....:rose:
IL-2 2014-10-01 سلام. خوبم ممنوون.شما چطوری برادر؟ آره موافقم ... پیشنهاد خ خوبیه...:a2d3: الان به شفق میگم...
آتشین 2014-10-01 وووی خاک وچوک این چی بید اونوقت هی بوگو آتی شووور کن اخه شوور اینطوری موخام بزنم تو سرم انگیزه ازذباجو در من کشتی با این عکس اگه ترشیده شدم مقصرش تویی
وووی خاک وچوک این چی بید اونوقت هی بوگو آتی شووور کن اخه شوور اینطوری موخام بزنم تو سرم انگیزه ازذباجو در من کشتی با این عکس اگه ترشیده شدم مقصرش تویی
آتشین 2014-09-30 خخخ اگه پسفردا بخاطر گردالی بودنم نوگل دار شدم نگی چشاتو درمیارمو و این حرفاها خخخخخخخ