هانیه 2014-09-28 خواهر چرا اون جوری شدش...ویییییییییییییییییی...میگم دیگه فک کنم اخلاق اون خوب بود خخخخخخخخخخخخخخخ...یادش بخیر سوتی هامو میگیرفتی....ولی اخر نگفتی چرا اون طرف دروازه بان نداشت تو تیم فوتبال انجمن:4d564ad6:
خواهر چرا اون جوری شدش...ویییییییییییییییییی...میگم دیگه فک کنم اخلاق اون خوب بود خخخخخخخخخخخخخخخ...یادش بخیر سوتی هامو میگیرفتی....ولی اخر نگفتی چرا اون طرف دروازه بان نداشت تو تیم فوتبال انجمن:4d564ad6:
آتشین 2014-09-27 ایول اله خوبه:riz304: خو چرا دعفوام موکنی:dadad4: مگه چنتا آتی دالی اینجا اونم نابود خب غصه نخور منم نوبتمو میدم به تو:tsimuzpzwoap1t9y3o7:4d564ad6:
ایول اله خوبه:riz304: خو چرا دعفوام موکنی:dadad4: مگه چنتا آتی دالی اینجا اونم نابود خب غصه نخور منم نوبتمو میدم به تو:tsimuzpzwoap1t9y3o7:4d564ad6:
آتشین 2014-09-27 من برم با ممدمون دعوا کنم اعصابم خرد شد فقط اون منو دوس داره شوما الکی میگین تو تبعیض قایل میشی تازشم نوبتم شد نمیخواد سوژم کنی
من برم با ممدمون دعوا کنم اعصابم خرد شد فقط اون منو دوس داره شوما الکی میگین تو تبعیض قایل میشی تازشم نوبتم شد نمیخواد سوژم کنی
آتشین 2014-09-27 کاری به اون ندارم یعنی چی مهسا از من بالا تره من دره پیتم ارزشو تو چی میبینی؟ تو تاپیک سوسک تو شلوار من با همتون قهرم
کاری به اون ندارم یعنی چی مهسا از من بالا تره من دره پیتم ارزشو تو چی میبینی؟ تو تاپیک سوسک تو شلوار من با همتون قهرم
آتشین 2014-09-27 ایییییشششش خو خیلیا تکرارین اقا خو منو جلو بنداز چی میشه همه منو دوس دارن اعتراض نمیشه تازشم هیشکی نمیره چک کنه من کجام یکاریش بکن:j58r36j3gcr4suxymup
ایییییشششش خو خیلیا تکرارین اقا خو منو جلو بنداز چی میشه همه منو دوس دارن اعتراض نمیشه تازشم هیشکی نمیره چک کنه من کجام یکاریش بکن:j58r36j3gcr4suxymup