mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نه عزیزم تعریف بود:rose:.پاکش کردم چون گفتم شاید بچه ها ناراحت شن...آخه ماشالا کولاک کردن...:65d6a5d6s:
    انسان تا وقتی فکر می کند نارس است به رشد و کمال خود ادامه می دهد و به محض آنکه گمان کرد رسیده شده است ، دچار آفت می شود .
    خدا هرگز کار تکراری نمیکند و هر انسان به منظور خاصی خلق شده که هیچکس دیگری نمیتواند جایگزین او باشد.
    همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ،با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
    میخک جان سلام
    میشه لطف کنی درصد هاتو به م بگی؟ و اینکه از طریق آزمون وزارت بهداشت شرکت کردی؟ یا کنکور دانشگاه آزاد؟ ممنون میشم از لطفت.
    khahesh mikonam man jozvasho naghes dashtam. ye bakhshayi azasho dashtam.kheyli khub bud 45 zadam. age jozvasho gir biari dige hichi nemikhad bekhuni faghat hamuno bekhuni aghalan 70 zadi
    eeeeeeeee!
    دوستم اون پیام قبلی رو پاک کن!
    یکی دیگه برات میذارم!چقد زشت شد!!!!!!!فک نمی کردم انقد بزرگ باشه!!!! :)))))))))
    tehran dars mide. moassese doctor khalili. bazi az bache haye in sitam jozvasho daran. fekr konam reza n. dashte bashe mituni az una begiri
    fe tehran dars mide. moassese doctor khalili. bazi az bache haye in sitam jozvasho daran. fekr konam reza n. dashte bashe mituni az una begiri
    کاش میشد سرنوشت از سر نوشت

کاش میشد هر چه هست بر دفتر خوبی نوشت

کاش میشد از قلم هایی که بر عالم رواست

با محبت، با صفا، با مهربانی ها نوشت

کاش میشد اشتباه هرگز نبودش در جهان

داستان زندگی بی غلط حتی نوشت

کاش دل ها از ازل مهمور حسرت ها نبود

که این همه ای کاش ها بر دفتر دل ها نوشت
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا