sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• یادته قورمه سبزی خوردیم تو سالن ....پسره هنگ کرد رفت بیرون....رقیه هم چقدر میگفت بوی قرمه سبزی میاد قبول نمیکردیم .....خخخخ...اینبار لیته بیارم پر سیر......چه شود....عطرماندگار....خخخخخخخخخخخ:25r30wi:
    به کی خصوصی میدی تو وناری اخرسر منو دق میدین ....به کی خصوصییییییییییییییییییییییی میدیییییییییییییییی:smilies-azardl (12)
    برام ماکارونی بگذار.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ با سالاد ابمیوه...خخخخخخخخخخ:25r30wi:
    هی مرا پرتاب میکند بیرون یا هم نمیگذارد خارج شوممممم...اس که ندادی خصوصی هم ندادی که:smiliess (2):
    بچه دیروز خصوصی فرستادم نجوابیدی اخه.....من چیکار کنم الان...اس بده بهم...
    من برم دیگه دیر شد روده کوچیکه الان کبدمم میخوره بی کبد میشم
    ناری و هانی فهلا خودافظ
    بوس تف تفی بر هردوتون
    اره برم براش لیته بار بگذارم.....:25r30wi:ناهارت نسوزه؟خخخخخخخخخخخخخ
    هههههههههههههههههههههههههههههههههههه هانی نمخای ک مث نسملن شب تا صب خابای بد ببینی
    هی بهت گفتم پاشو برو کمک دستش ب حرفم گوش نکردی ک
    زهر مار.......مدیر گروهمون منظورممممممممممممممم بود خللللللللللللللل........باید بهش بزنگم ببینم از ترشی درست کردن وخانه داری یک سر به یونی میزنه یا نههههههههههههههههههههههههههههههههه باهوشششششششششششششششش
    هانی یه زنه کیه بی ادب ادم مادر شوورشو اینجوری خطاب میکنه:smilies-azardl (12)
    تا اونجایی ک یادم میاد از وقتی ناری علوسمون شد توم اومدی خودتو قالب کردی خخخخخخخخخخخخخخخ
    ههههههههههههههههههه ناری
    دیروز موخام داشینماخ کنم
    هانی باز برات خبرای مزدوج شدن و حاملگی رسیده:25r30wi:
    ما دهه شصتیم از این چیزا نمدونیم ک ب اون میگن عشق اهورایی دهه 70 خخخخخخخخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا