N@RVIN 2014-09-25 خخخخخخخ حسوووووووووت اییییییییییش سن منو فروختی ..دست خودم نیس که نیتونم ببقشمت ههههه باید خعلی بیشتر منتمو بکشی خخخ
خخخخخخخ حسوووووووووت اییییییییییش سن منو فروختی ..دست خودم نیس که نیتونم ببقشمت ههههه باید خعلی بیشتر منتمو بکشی خخخ
آتشین 2014-09-25 هانی جونم نوووچ داخل جزیره نرفتم ولی چند بار که میخواستیم بریم با قایق مقبره سلطان ابراهیم(امام زاده) از کتارش رد شدم
هانی جونم نوووچ داخل جزیره نرفتم ولی چند بار که میخواستیم بریم با قایق مقبره سلطان ابراهیم(امام زاده) از کتارش رد شدم
crazy 2014-09-25 وای ینی من میمیرم براشووووووووووووووووون چ جوری میتونی از ی سگ پاکوتای سفید و تپلی و خوشگل بدت بیاد آخه؟خیلی نازن ... خخخ میفرستادیش تو خاب من :4d564ad6:
وای ینی من میمیرم براشووووووووووووووووون چ جوری میتونی از ی سگ پاکوتای سفید و تپلی و خوشگل بدت بیاد آخه؟خیلی نازن ... خخخ میفرستادیش تو خاب من :4d564ad6:
E E eeeeeeehsan 2014-09-25 کار جفتتون به معنای واقعی 20ـه )) ناری؟ من؟ حرف رو حرفش؟ بام؟؟ من سربازی شاید نرم، شاید برم، نمیدونم.. تا بهمن هنوز وقت دارم فکر کنم. وقتی رقتم یه آش واست درست می کنم میفرستم :28:
کار جفتتون به معنای واقعی 20ـه )) ناری؟ من؟ حرف رو حرفش؟ بام؟؟ من سربازی شاید نرم، شاید برم، نمیدونم.. تا بهمن هنوز وقت دارم فکر کنم. وقتی رقتم یه آش واست درست می کنم میفرستم :28:
هانیه 2014-09-25 دوستت دارم اما نمی توانم باهات ازدواج کنم! سانی وقتی اومدی بخون بقیه هم خاستن بخونن....گفتم بفرستم به پروف هاتون میگین چرا فرستاده....منم نتونم بگم بیا وخوبی کن.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دوستت دارم اما نمی توانم باهات ازدواج کنم! سانی وقتی اومدی بخون بقیه هم خاستن بخونن....گفتم بفرستم به پروف هاتون میگین چرا فرستاده....منم نتونم بگم بیا وخوبی کن.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ