bioshimi@ 2014-09-24 هن منو میفرستی دنبال درس خودتون دیگه باداباد میکنی ...خب اینجوری من دکتری نمیخوام بخونم بعدش میخونم وووووووی
هن منو میفرستی دنبال درس خودتون دیگه باداباد میکنی ...خب اینجوری من دکتری نمیخوام بخونم بعدش میخونم وووووووی
bioshimi@ 2014-09-24 خوش بحالت هانی من از ابن دو سال پیش که روسی داداشم بود عروسی نرفتم ...خشکیده عروسیا اینجا والا
N@RVIN 2014-09-24 خخخ آره همه تورو دوس دارن یکیش خود من کم چیزی نیسکه من دوست داشته باشم خخخ ) خود شیفته هم خودتی
N@RVIN 2014-09-24 چهار چیز را هرگز فراموش نکن : 1- به همه نمی توانی کمک کنی. 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی. 3- همه تو را دوست نخواهند داشت. 4- همه را نمی توانی راضی نگه داری. پس زندگی کن ، آنگونه که خودت می خواهی...❥✿.⁀‿⁀.✿❥
چهار چیز را هرگز فراموش نکن : 1- به همه نمی توانی کمک کنی. 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی. 3- همه تو را دوست نخواهند داشت. 4- همه را نمی توانی راضی نگه داری. پس زندگی کن ، آنگونه که خودت می خواهی...❥✿.⁀‿⁀.✿❥
N@RVIN 2014-09-24 خخخخ الهی الهی چلا میخواستم برا بقیه دوستامم برفستم ولی دیس شدم دیگه پرید ببخشید باجی جونم
Nike313 2014-09-24 :smiliess (12): خخخخ سانی نتش وصل نشد هنوزززر.....هوووووووووقققققق بگو چش درد گرفتم از بس منتظر عکس همشهریم شدم :-/
:smiliess (12): خخخخ سانی نتش وصل نشد هنوزززر.....هوووووووووقققققق بگو چش درد گرفتم از بس منتظر عکس همشهریم شدم :-/
Nike313 2014-09-24 هوووووووووقققققق ش رفته مشهد به من نگفت.....از بس که خسیسه...... سوغاتی نیاری حلالت. نمیکنم ش..... خخخهه گز و سوهان بیار...من نخود کیشمیش دوس ندارما.... خخخخ در خونش بسته بود مجبور شدم اینجا پیام بدم....
هوووووووووقققققق ش رفته مشهد به من نگفت.....از بس که خسیسه...... سوغاتی نیاری حلالت. نمیکنم ش..... خخخهه گز و سوهان بیار...من نخود کیشمیش دوس ندارما.... خخخخ در خونش بسته بود مجبور شدم اینجا پیام بدم....