mikhak s 2012-09-20 پس چرا نوشتتو پاك كردي؟ اومدم جواب بدم ديدم هنگيد. دعوام كردي يا تعريف كردي ازم؟: ((((
mw.ashel 2012-09-19 همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ،با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ،با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
Dexter2009 2012-09-19 عکسی که فرستادم مثل اینکه پرید:smiliess (12):... اشکال نداره دوباره می ذارم ...عکسه این بود
arshade90 2012-09-19 اگه کیفیتی رو که راضیت کنه داره.... نه کم نیست...ولی به مرور سعی کن... به روزانه 10 یا بیشتر برسونی.
pariya 2012-09-19 اخی.. تاپیک بهترین لحظات رو میخوندم کلی خوشحال شدم ..خیلی باحال بود.. فقط دعا کن واسم عزیزم خدا صدامو بشنوه.....خیلی کم اوردم....
اخی.. تاپیک بهترین لحظات رو میخوندم کلی خوشحال شدم ..خیلی باحال بود.. فقط دعا کن واسم عزیزم خدا صدامو بشنوه.....خیلی کم اوردم....
pariya 2012-09-19 سلام عزیزم شما خوبی؟؟ من نه زیاد خوب نیستم..... اکثر اون جدول ها توضسحش.ن ت. متن اومده و بنطرم به نفعمونه حفظ باشیم.. اخه میشه ازشون سوالای خوبی طراحی کرد عزیزم...
سلام عزیزم شما خوبی؟؟ من نه زیاد خوب نیستم..... اکثر اون جدول ها توضسحش.ن ت. متن اومده و بنطرم به نفعمونه حفظ باشیم.. اخه میشه ازشون سوالای خوبی طراحی کرد عزیزم...
aohm 2012-09-19 سلام عزيزززم:bunnyearsmiley: مرسي.عالي بود واقعا.سر قولم بودم و واسه تو هم دعا كردما:heart: دوسش داري اواتار جديده رو؟
سلام عزيزززم:bunnyearsmiley: مرسي.عالي بود واقعا.سر قولم بودم و واسه تو هم دعا كردما:heart: دوسش داري اواتار جديده رو؟
arshade90 2012-09-19 یکی دیگه هم هست...اگه بگی تیزیت به من ثابت میشه.... یکم دقت می خواد...یه جورایی آماریه!
مریم68 2012-09-18 خـداونـد لبخـند زد .. و از لبخــند او دختـر آفــریده شـُد .. لبخــند ِ زیـبـای ِ خـدا روزت مُبـــارک .. !!!:riz304:
خـداونـد لبخـند زد .. و از لبخــند او دختـر آفــریده شـُد .. لبخــند ِ زیـبـای ِ خـدا روزت مُبـــارک .. !!!:riz304: