mahii 2014-09-23 یونی لنگرود بهشتی بود اونجا اصن ی وجب حیاط داره با ی ساختمون باریک 4طبقه و ی ساختمون ویالایی کوچیک.عین زندان))):
یونی لنگرود بهشتی بود اونجا اصن ی وجب حیاط داره با ی ساختمون باریک 4طبقه و ی ساختمون ویالایی کوچیک.عین زندان))):
mahii 2014-09-23 نه بهشتی نیست جهنمیه دوسندارم پیچی.....خسته میشم راش دوره واسم.دیروز ک رفتم ثبتنام شبش رابودیم نخوابیدم بعدش کلی مترو نشتم اصن له بودم موقه ثبتنام...انگیزه ندارم .جمعه ایشالله بازم میرم))))):
نه بهشتی نیست جهنمیه دوسندارم پیچی.....خسته میشم راش دوره واسم.دیروز ک رفتم ثبتنام شبش رابودیم نخوابیدم بعدش کلی مترو نشتم اصن له بودم موقه ثبتنام...انگیزه ندارم .جمعه ایشالله بازم میرم))))):
نوتر 2014-09-23 دادا به پروف 3پید سر بزن اگه کم و کسری احساس کردی بم بگو. باز تو. این 3پید که راهنمایی نمیکنه
نوتر 2014-09-23 سلام علیکم برادرز بله بله این مدرک رو تا این تاریخ وزارت بهداشت قبول میکنه. حالا اگه فردا خواب ببینند قانون بذارند نمیدونم ولی ام اس آر تی قبوله
سلام علیکم برادرز بله بله این مدرک رو تا این تاریخ وزارت بهداشت قبول میکنه. حالا اگه فردا خواب ببینند قانون بذارند نمیدونم ولی ام اس آر تی قبوله
sepid71 2014-09-23 http://dl.pop-music.ir/music/1393/Shahrivar/Morteza%20Pahaei%20-%20Ghalbam%20Roo%20Tekrare.mp3
N@RVIN 2014-09-23 سلام بر پیچنده ی گل و البته گیاه خوبی؟ نه والا دقیق نمیدونم اگر می دونی به منم بوگو اگرنه بگو سوال کنم از دوستام
سلام بر پیچنده ی گل و البته گیاه خوبی؟ نه والا دقیق نمیدونم اگر می دونی به منم بوگو اگرنه بگو سوال کنم از دوستام
saeid3 2014-09-22 پیچک ولی زیادم خوشحال نباش.....ماه همیشه پشته ابر نمیمونه..و پیچکم همیشه گیاه نمیمونه...خخخخخخخخخخ(عجب نثری نوشتم)
پیچک ولی زیادم خوشحال نباش.....ماه همیشه پشته ابر نمیمونه..و پیچکم همیشه گیاه نمیمونه...خخخخخخخخخخ(عجب نثری نوشتم)